Sport

Ogăraru a primit „cartonașul roșu” de la Walter

Universitatea Cluj a suferit cea de a doua înfrângere, de această dată în fața fostului antrenor a grupării clujene, scor 0-3 (0-1), după meci Ogăraru primind „cartonașul roșu” de la finanțatorul echipei, Florian Walter.

În meciul din cea de-a 19-a etapă a Ligii 1, s-au întâlnit două echipe prietene dar cu antrenori rivali, Universitatea Cluj și Dinamo București, Geoge Ogăraru și Mihai Teja. Meciul disputat în „groapă” i-a adus fostului antrenor al grupării clujene, Mihai Teja, o răzbunare pe care simțea că o merită de mult timp, asta după ce, după venirea lui Eugen Pârvulescu în stafful Universității Cluj, în septembrie 2014, acesta a fost înlăturat de la echipă, în locul lui venind, de la Ajax, George Ogăraru.

Pentru Ogăraru acest meci a fost și ultimatumul pe care finanțatorul echipei i l-a dat, la meci asistând și Florian Walter care după patidă i-ar fi transmis tehnicianului că nu va mai antrena la Cluj.


Teja: „Mă bucur că am câștigat în fața lui „U” Cluj”

Antrenorul echipei bucureștene, Mihai Teja, a declarat că se bucură pentru această victorie mai ales că la „U” Cluj a debutat ca antrenor. „Mă bucur că am câştigat, mai ales că am făcut-o în faţa lui „U” Cluj, echipa unde am debutat ca antrenor principal. Mă bucur că băieţii nu au irosit şansele, puteam să batem şi mai clar. Avem un lot bun, cei mai bun dintre ei vor intra în primul 11. Vali Lazăr cred că a înţeles de ce l-am exclus meciul trecut, el face parte din viitorul lui Dinamo. Eu cred că George Ogăraru e un antrenor tânăr, trebuie să i se dea încredere. Nu se poate face performanţă de pe o zi pe alta, lumea tre să înţeleagă”, a spus Mihai Teja după partida câștigată cu 3-0.

Ogăraru: „Nu aceasta este fața echipei”

George Ogăraru, antrenorul echipei Universitatea Cluj, a declarat că nu va lăsa armele jos și că își dorește victoria în meciul de miercuri din Cupa României. „Sunt foarte multe lucruri care n-au mers. Le-am făcut practic un cadou celor de la Dinamo, prin acea ratare din primele minute. Sunt antrenorul lui „U” Cluj, nu comentez zvonurile. A fost o săptămână complicată, am lucrat mult pentru acest meci, dar azi au fost foarte multe greşeli personale, au fost jucători care nu s-au ridicat la nivelul meciului. Vreau să continui acest plan, vreau să avem rezultate bune în Cupa României, putem obţine prima victorie din acest an. Nu aceasta e faţa echipei”, a spus George Ogăraru.


Universitatea joacă miercuri, de la ora 21:30, în Gruia, în semifinalele Cupei României, cu rivala clujeană CFR.

Potrivit site-ului numaiu.ro, patronul clubului „U” Cluj, Florian Walter, l-a anunţat pe Ogăraru, după meci, că înţelegerea dintre ei va fi reziliată în scurt timp. Finanţatorul alb-negrilor a discutat toată săptămâna cu Laurenţiu Reghecampf, dar până la această oră fostul stelist nu s-a hotărît să preia echipa, din mai multe motive. Alte variante pentru banca lui „U” Cluj sunt Adi Falub, Adi Mihalcea, dar şi Cristi Dulca.

abonare newsletter