Sport

CFR și „U” se întâlnesc miercuri în Cupa României. Cine credeți că va câștiga?

Derby-ul mult dorit de microbiștii clujeni este aproape să înceapă. Chiar dacă cele două echipe clujene vor avea de disputat în acest weekend meciuri dificile în Liga 1, miercuri, de la ora 21:30 se va disputat prima rundă a celui mai așteptat meci din acest an pentru fanii „șepcilor roșii” și fanii „vișiniilor”.

Dacă este să ne luăm după statistici am putea miza pe o victorie a echipei din Gruia, gazda acestui meci, având cinci victorii în fața rivalilor clujeni, în ultimele șapte meciuri directe.

Universitatea Cluj a reușit o singură victorie, pe data de 24 martie 2014, pe terenul din Gruia, când a învins cu scorul de 2-1 (1-1) echipa gazdă, și un scor egal, 0-0, pe data de 19 septembrie 2013, pe Cluj Arena.


Ogăraru: „Avem o şansă imensă să ajungem în finală”

Antrenorul George Ogăraru a declarat, la scurt timp după tragerea la sorţi, că Universitatea are o şansă mare să ajungă în finală, dar pentru a îndeplini acest obiectiv, ai noştri au nevoie de sprijinul fanilor. „E ceea ce ne-am dorit. Am spus de multă vreme că vrem CFR-ul în semifinale şi uite că dorinţa ni s-a îndeplinit. Acum nu ne rămâne decât să ne pregătim extraordinar de bine, să fim foarte serioşi la antrenamente, pentru că avem o şansă imensă să ajungem în finală. E obiectivul nostru de când am venit eu aici şi, iată, suntem la două meciuri distanţă să-l îndeplinim. Ne respectăm adversarul şi ştiu că vom avea o "dublă" foarte grea. Tocmai de aceea mizăm pe sprijinul fanilor. Vrem un stadion plin!”, a spus George Ogăraru.

Trică: „Clujul va avea o echipă în finală”

Antrenorul echipei CFR Cluj, Eugen Trică, declara după ce a aflat rivala, că șansele de a se califica în finala Cupei României sunt de 50/50%, dar că important este că oricine va merge mai departe Clujul va avea o finalistă. „O să fie două partide foarte interesante. Cunoașteți rivalitatea, una sportivă. Trebuie să ne bucurăm. Acest meci a fost tot timpul un derby. Și ei speră să câștige să se califice, la fel ca noi. Îmi aduc aminte de meciul de acum 7 ani. A fost un meci foarte frumos, s-au marcat multe goluri. Nu mai îmi aduc aminte de vreun gest către galeria Universității Cluj după acel meci, îmi aduc aminte doar că i-am bătut, ne-am calificat și apoi am luat Cupa României. Șansele sunt 50/50. Este bine că Clujul va avea o echipă în finală și va fi foarte bine dacă aceea va fi CFR”, a spus Eugen Trică.


Universitatea Cluj și CFR 1907 se vor întâlni în penultimul act al Cupei României. Manşa tur fiind programată pentru 4 martie, în cartierul Gruia, urmând ca returul să se dispute pe data de 1 aprilie pe Cluj Arena.

Ultimele Stiri
abonare newsletter