Sport

Edi Iordănescu: „Vom întâlni o echipă care suferă din punct de vedere cantitativ, dar nu trebuie să-i subestimăm”

Pandurii Târgu Jiu, echipă aflată în clasamentul Ligii 1 între „U” Cluj și rivala de duminică, CFR Cluj, se bazează pe câțiva jucători care vor reveni pe bancă pentru a reuși să obțină cele trei puncte pe stadionul din Gruia.

Antrenorul echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Edi Iordănescu, a declarat, într-o conferință de presă, că meciul cu CFR Cluj va fi unul dificil, chiar dacă echipa clujeană nu trece printr-o perioadă bună, însă are jucători de calitate care fac diferența pe teren. „Încercăm să ne adunăm, am început deja analiza, am făcut-o, am înțeles unde am greșit și sunt sigur că băieții conștientizează. Îmi propun să eliminăm greșelile individuale pentru că ocaziile adversarului, atât în meciul cu Dinamo, cât și în meciul cu Craiova, la cele două goluri pe care le-am primit au avut la bază greșeli de interpretare, greșeli individuale. Ne așteaptă un joc foarte dificil, pentru că întâlnim o echipă care e adevărat că nu traversează cea mai bună perioadă din punct de vedere al atmosferei, al lotului, al nucleului, dar este o echipă care a terminat turul pe locul 2, are în componență jucători care au evoluat în cupe europene și care au participat la această bună performanță din tur, locul 2. Ei suferă din punct de vedere cantitativ, dar nu trebuie să ne hazardăm, să-i subestimăm, pentru că din punct de vedere calitativ au soluții în continuare. Vom întâlni un adversar în criză de puncte, la fel ca și noi, un adversar care are presiunea rezultatelor”, a precizat tehnicianul.

La acest meci vor reveni și jucătorii suspendați, fiind vorba de mijlocașul Dan Nistor și atacantul Deivydas Matulevicius. În ceea ce îl privește pe Mihai Răduț, antrenorul nu știe încă dacă se poate baza pe el. „Încercăm să-l recâștigăm și pe Mihai Răduț pentru echipă, el este bine din punct de vedere fizic, se antrenează cu echipa, dar încă nu are ritm de joc. Nistor traversează un moment bun și eu sper să-l țină pe toată durata returului, este foarte bine din punct de vedere fizic, mental, s-a văzut agresivitatea pe care o are și disponibilitatea la efort. Începem să recuperăm din ei și asta este bine. Elton încă nu a intrat în antrenament normal, are un tratament separat, este în perioada de recuperare, are niște exerciții specifice pentru această perioadă și sper cât mai repede să îl avem și pe el înapoi, pentru că este un jucător important pentru grup, dar nu putem să punem presiune și nu poate să sară etapele de recuperare”, a mai spus Edi Iordănescu.


Partida CFR Cluj - Pandurii Târgu Jiu din etapa a 19 a Ligii I se va disputa duminică, 1 martie, începând cu ora 18,00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj Napoca.

abonare newsletter