Sport

Marica: „Meciul cu Bosnia este ultima şansă“

<p> </p> <p /><img src="documente/stories/06_iunie/02_ziua/ciprian-marica-vfb-stuttgart-514.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Atacantul Ciprian Marica a declarat, azi, că abia acum realizează că partida cu Bosnia-Herţegovina reprezintă ultima şansă a echipei naţionale.

„Este un meci al tuturor românilor, trebuie să fim uniţi la această finală pentru Campionatul European. Ne jucăm calificarea şi doar împreună putem reuşi. Acum realizăm mai mult ca niciodată că este ultima noastră şansă. Sper să facem un meci foarte bun, să avem mai mult curaj şi mai multă încredere. Cred că publicul de acolo i-a împins spre victorie. Au creat o presiune foarte mare asupra noastră, acum sperăm să fie invers, iar publicul să fie alături de noi din primul minut“, a spus Marica.

Selecţionerul Răzvan Lucescu a declarat că partida cu Bosnia-Herţegovina va fi o luptă din care jucătorii vor ieşi mai puternici. „Va fi o luptă vineri, sunt meciuri tari şi din astea vom ieşi mai puternici. Trebuie să dăm totul pentru victorie“, a spus Lucescu.


Componenţii echipei naţionale au participat, miercuri, la spectacolul caritabil „Suflet pentru suflet“, organizat în beneficiul copiilor din trei centre de plasament. „Tricolorii“ au fost întâmpinaţi cu aplauze de copiii prezenţi în sală. La final, jucătorii au împărţit cadouri copiilor, cu ocazie zilei de 1 iunie. Pe scenă au mai urcat Pepe, Sanda Ladoşi, dar şi copii de la centrul de plasament „Sfântul Niculae“. La organizarea spectacolului au contribuit Răzvan Raţ, Răzvan Lucescu, Laura Mutu, Mihaela Borcea, Daniel Ghiţă, Maximilian Nicu şi clubul Concordia Chiajna.

Echipa naţională a României întâlneşte vineri, de la ora 21, pe Stadionul Giuleşti - „Valentin Stănescu“, selecţionata Bosniei-Herţegovina în preliminariile Campionatului European din 2012.

Ultimele Stiri
abonare newsletter