Sport

Înfrângere decisivă pentru handbalistele clujence. „U” Alexandrion - CSM Slobozia 31-33 (16-17)

Jucătoarele echipei „U” Alexandrion se află într-o pasă, ele nereușind să învingă, pe teren propriu, contracandidata în lupta pentru evitarea play-out-ului, CSM Slobozia, scor final 31-33.

Elevele antrenoarei Carmen Amariei nu au reușit să conducă niciodată pe tabelă dar au reuşit să egaleze de două ori în timpul partidei, la 15-15 şi 16-16.

Practic, partida s-a decis în primele 15 minute ale reprizei secunde când jucătoarele echipei oaspete au marcat de opt ori, în timp ce clujencele doar de trei.


„U” Alexandrion a pierdut, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, un meci extrem de important în lupta din zona play-out, împotriva echipei CSM Slobozia, scor 31-33 (16-17).

Antrenoarea echipei de handbal feminin, Carmen Amariei, a recunoscut că la acest meci jucătoarele din Slobozia au fost net superioare față de ardelence și a declarat că în acest moment meciurile din play-out sunt singura speranță de a rămâne în Liga Națională. „Încă nu-mi vine să cred. Este un rezultat prost din multe puncte de vedere. Cred că apărarea nu a funcționat așa cum mi-aș fi dorit și întra-devăr astăzi cred că interii Sloboziei oricum ar fi dat-o la poartă mingea intra. Cred că  a fost în acea zi în care orice am fi încercat noi în apărare șuturile lor ar fi intrat. Oricât de mult le-am fi vizionat nu am văzut la nici un meci să fi jucat așa bine ca și astăzi. Au fost câteva momente psihologice peste care noi probabil am încercat să trecem și am crezut că am trecut dar din păcate pierdeam din avantaj. Nici nu îmi vine să cred că am pierdut. Încă nici măcar în stomac nu a ajuns. Îmi este foarte greu să vorbesc în momentul de față pentru că totul s-a petrecut atât de repede... Eu nu concepeam că nu vom câștiga meciul acesta dar acum, de bine de greu, în play-down poate fiecare cu fiecare. Din păcate suntem dezavantajați în meciurile directe cu Slobozia, ele fac deja patru puncte, lucrurile se complică. Eu privesc cu optimism play-down. În mintea mea îmi doream alte lucruri dar acum, se pare, chiar trebuie să ne focalizăm pe play-down”, a declarat Carmen Amariei.


Următorul meci, pentru handbalistele clujence, va avea loc duminică, 22 februarie, în deplasare, pe terenul echipei ultima clasată, SC Mureșul Târgu Mureș.

Marcatoarele partidei:
„U” Alexandrion: Popa 8, Laslo 6, Chintoan 4, Tetean 4, Cîrjan 4, Paraschiv 3, Biriș 2.
CSM Unirea Slobozia: Dăscălete 7, Moroianu 7, Nica 7, Drăguț 6, Carabulea 2, Bacaoanu 2, Paval 1, Urse 1.


Ultimele Stiri
abonare newsletter