Sport

U-BT – BCM U Pitești, o revanșă necesară

Marcel Țenter spune că va miza în meciul cu BCM U Pitești pe rotația jucătorilor și speră ca linia victoriilor să nu se oprească la opt.

Antrenorul echipei de baschet masculin, U-Banca Transilvania, a declarat la conferința de presă că se așteaptă la un meci dificil cu echipa din Pitești, asta mai ales pentru că au jucători cu experiență. „Duminică ne așteaptă un adversar dificil, care a avut un tur foarte bun și care are ambiții mari în acest sezon. Noi trebuie să continuăm să stăm pe linia noastră de concentrare și de a face eforturi de a opri potențialul lor ofensiv, pentru că au în componența lor shooter-i foarte buni, jucători cu experiență. Suntem pregătiți pentru un meci dificil și ne dorim să învingem. Îi tratăm ca și cum ar juca în cea mai buna zi a lor, așa trebuie să așteptăm acest joc”, a declarat Marcel Țenter.

Tehnicianul băncii clujene a mai spus că mizează pe numărul mare de jucători pe care îi la dispoziție. „Avantajul nostru este că nu trebuie să forțăm niciun jucător în mod excesiv, pe perioadă îndelungată, putem să ne folosim de rotație. Dacă nu joci agresiv, nu are niciun sens să joci cu zece jucători, îi scoți din ritm pe toți. Încercăm să folosim la maxim acest avantaj pe care îl avem”, a spus Țenter.


Cel mai bun marcator al băncii transilvănene, Darius Hargrove, a recunoscut că este un meci pe care va trebui să îl câștige mai ales pentru că în meciul tur U-BT a fost învinsă cu scorul de 79-86. „Va fi un bun test pentru noi, mai ales că ne-au învins în tur, însă cred că noi stăm mult mai bine acum decât atunci. Toate echipele care vin să joace aici fac tot ce pot să ne învingă, suntem pregătiți pentru orice, așadar, așa cum spuneam, va fi un bun test pentru noi. Încercăm să câștigăm toate meciurile, însă cu precădere pe cele de acasă, liga este de așa natură că o înfrângere te trimite pe locul opt sau nouă, în timp ce o victorie te poate urca pe locul al doilea”,  a spus jucătorul.

Meciul dintre U-Banca Transilvania și BCM U Pitești va avea loc duminică, 15 februarie, de la ora 19:45 în Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Partida va fi transmisă în direct de Digisport.

Ultimele Stiri
abonare newsletter