Sport

Ultimul jucător transferat la „U” Cluj vine tot din Olanda

Universitatea Cluj a mai transferat un mijlocaş cu peste 150 de meciuri în Olanda, acesta fiind ultimul transfer din perioada de iarnă.

Benjamin van den Broek (27 de ani) a devenit al patrulea fotbalist olandez din lotul Universităţii, după ce a semnat un contract valabil pentru un an şi jumătate cu echipa „șepcilor roșii”.

„Benji” vine din postura de căpitan al lui FC Den Bosch, formaţie pentru care a bifat 97 de partide în ultimii trei ani şi jumătate, marcând de 14 ori. Înainte, noul mijlocaş a jucat pentru Shrewsbury Town, în Anglia, şi pentru olandezii de la Haarlem.


Mijlocașul a declarat că este conștient că va fi greu la Cluj. „Ştiu că vin la un club cu o tradiţie enormă şi într-un oraş superb. Abia aştept să începem treaba”, a spus van den Broek.

Administratorul special al clubului FC Universitatea Cluj, Vlad Munteanu, a spus că realizat și ultimul transfer din această iarnă, întărind astfe toate pozițiile de pe teren. „În mod normal, cu acest transfer am închis mercato-ul de iarnă. Am adus un jucător cu experienţă, care va aduce echilibrul de care avem nevoie la mijlocul terenului, dar şi un plus de fantezie. Sunt convins că se va integra foarte bine”, a spus Vlad Munteanu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter