Sport

Încă un olandez de la Ajax vine la Universitatea Cluj. Alfons: „Va aduce viteză şi agresivitate pozitivă”

După aproape două săptămâni de antrenamente sub comanda lui George Ogăraru şi Alfons Groenendijk, Sergio Zijler a semnat un contract valabil pentru următoarele şase luni cu gruparea din Cluj.

Crescut la academia lui Ajax Amstedam, Sergio a jucat ultima dată la Achilles 29, în liga secundă din Olanda, formaţie pentru care, în acest sezon, a bifat şapte meciuri. Cea mai bună perioadă a carierei sale a fost în tricoul celor de la Willem II, noul jucător bifând 58 de partide şi şase goluri, în două sezoane, pentru echipa din Tilburg. Înainte, el a jucat pentru Twente în 13 meciuri, marcând şi două goluri, iar la naţionala Sub 17 ani a Olandei are trei selecţii.

Directorul tehnic al echipei FC Universitatea Cluj, Alfons Groenendijk, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, că spera ca Zijler să aducă viteză și agresivitate în joc. „E un fotbalist pe care-l cunoaştem din campionatul Olandei, va aduce în joc plusul de viteză de care avem nevoie, dar şi o doză de agresivitate pozitivă”, a spus Alfons Groenendijk.


Fotbaliștii Universității Cluj se află de două săptămâni în cantonament pe malul Mării Mediterane unde au disputat mai multe meciuri amicale cu mai multe echipe din campionate internaționale

Ultimele Stiri
abonare newsletter