monitorulcj.ro Menu
Sport

Un fost manager la FC „U” și Petrolul trece la volei masculin

Echipa de volei masculin se pregătește serios de accederea în divizia superioară și atrage, pentru partea managerial-administrativă, un fost manager al echipelor de fotbal „U” Cluj și Petrolul Ploiești.

Potrivit site-ului oficial al clubului CS „U”, Bogdan Ungureanu, fost manager al echipei de fotbal „U” Cluj, se va ocupa în următoarea perioadă de partea managerial-administrativă a echipei de volei masculin. El s-a mai ocupat de partea de marketing la FC Petrolul Ploieşti.

Proaspătul manager a declarat că obiectivul este promovarea în Divizia A1 și atragerea suporterilor la meciurile oficiale. „Pe termen scurt obiectivul nostru este promovarea în Divizia A1, iar pe termen lung ne dorim să ne menţinem în elita voleiului românesc. De asemenea, vrem să atragem cât mai mulţi suporteri la meciurile băieţilor, exact aşa cum era odinioară. Având susţinerea fanilor putem să ne batem în viitor chiar şi la Cupele Europene”, a declarat proaspătul manager al echipei de volei masculin, Bogdan Ungureanu.


Următorul meci al voleibaliştilor Universității Cluj va avea loc mâine, de la ora 18:00, pe terenul celor de la ProVolei Bistriţa.

În acest moment, clujenii ocupă prima poziţie a clasamentului Diviziei A2 Vest, cu maximum de puncte.