Sport

Sfert de finală dificil pentru „U” Alexandrion. Echipa de malul Someșului va întâlni campioana Cupei

„U” Alexandrion Cluj va întâlni echipa HCM Baia Mare, deținătoarea trofeului, în sferturile de finală ale Cupei României la handbal feminin, potrivit tragerii la sorți .

În cadrul şedinţei Comisiei Centrale Tehnico-Metodică de la Braşov, desfăşurată astăzi, s-au tras la sorţi cele patru meciuri din sferturile de finală ale Cupei României. Principalele două favorite, HCM Baia Mare şi CSM Bucureşti s-au evitat, astfel că este foarte posibilă înfruntraea lor în turneul Final 4 de la sfârşitul lunii aprilie.

„U” Cluj va înfrunta formația HCM Baia Mare, deținătoarea trofeului, în sferturile de finală, partida urmând să se desfăşoare la Baia Mare.


CSM Bucureşti va juca în deplasare în „sferturi”, pe terenul echipei HCM Râmnicu Vâlcea, dar chiar şi aşa este mare favorită să se califice în faza finală. Cel mai echilibrat duel din sferturi este partida dintre SCM Craiova şi Cetate Deva, joc programat în Bănie. În ultimul sfert de finală se vor înfrunta Neptun Constanţa şi Dunărea Brăila.

Antrenorul echipei „U” Alexandrion, Carmen Amariei, a declarat că nu speră la o victorie în fața echipei din Baia Mare, acesta nefiind un obiect al echipei. „Este campioana României și este un meci destul de dificil din mai multe puncte de vedere însă îl vom trata cu seriozitate. Targetul nostru nu este cel de a accede mai departe în Cupa României ci avem alt obiectiv de îndeplinit, cel de a salva echipa de la retrogradare în Liga Națională”, a spus Carmen Amariei.


Meciurile se vor desfăşura pe 25 martie, într-o singură manşă, pe terenul primei echipe extrase.

Tabloul sferturilor:
HCM Baia Mare - „U” Alexandrion Cluj
HCM Râmnicu Vâlcea - CSM București
SCM Craiova - CSM Cetate Deva
CSU Neptun Constanța - HC Dunărea Brăila

Ultimele Stiri
abonare newsletter