Sport

„Șepcile roșii” se antrenează la cinci stele pe faleza Mării Mediterane

Jucătorii Universității Cluj au ajuns în Turcia unde vor efectua un catonament de trei săptămâni și unde vor juca câteva meciuri amicale în fața mai multor echipe din Liga I din întreaga lume.

„Studenţii” au ajuns ieri seară la hotelul Starlight, din apropiere de Side, iar din această dimineaţă au început cantonamentul de iarnă. Un stabiliment de cinci stele, pe faleza Mării Mediterane, o vreme de primăvară târzie şi terenuri de antrenament atât de bine întreţinute că Ronnie O'Sullivan ar putea încerca un meci demonstrativ. Jucătorii Universității Cluj s-au pus pe treabă şi au dat startul cantonamentului ce se va întinde pe aproape trei săptămâni. Azi, echipa a efectuat o primă şedinţă de pregătire, urmând ca după-amiază să revină la treabă pentru al doilea antrenament al zilei. „Vom avea o pregătire gradată, important e ca pe 21 februarie să fim în cea mai bună formă”, le-au transmis George Ogăraru şi Alfons Groenendijk lui Lemnaru şi compania.

Universitatea Cluj va juca şapte partide de pregătire, încep de joi, în cantonamentul de la Side, din Turcia. Prima este programată pe 22 ianuarie, în compania echipei de tineret a maghiarilor de la Szombathelyi Haladás, urmând ca două zile mai târziu „studenţii” să întâlnească formaţia elveţiană Servette Geneva, ajunsă acum în liga secundă.
 
În continuare, „U” va întâlni, pe rând, FC Shinnik Yaroslavl (Rusia, liga a II-a, 26 ianuarie), Szombathelyi Haladás (Ungaria, Liga I, 28 ianuarie), Cernomoreţ Odesa (Ucraina, Liga I, 31 ianuarie), Wiener Neustadt (Austria, liga I, 3 februarie), Guizhou Renhe (China, Liga I, 5 februarie).
 
Echipa va reveni la Cluj pe 6 februarie iar primul meci oficial în returul Ligii I se va disputa în week-end-ul 20-22 februarie, pe teren propriu, contra celor de la ASA Târgu Mureş.


Iată lotul Universităţii în Antalya:
Portari: Leonidas Panagopoulos, Emilian Dolha, Roland Niczuly
Fundaşi: Petar Jovanovic, Raul Ciupe, Dino Skvorc, Doru Bratu, Radu Crişan, Daniel Martins, Ionuţ Neag
Mijlocaşi: Raul Costin, Andrei Lungu, Pablo Ceppelini, Vasilică Cristocea, Paulinho Martins, Nuno Viveiros, Lorand Kovacs, Andreas Calcan
Atacanţi: Valentin Lemnaru, Geoffrey Castillion, Danzell Gravenberch, Justin Mengolo, Vlad Morar

Portarul Robert Veselovksy urmează un program special de recuperare la Bucureşti şi urmează să revină la antrenamente săptămâna aceasta.

abonare newsletter