Sport

Încă o americancă a fost înregimentată în lotul lui Covaciu

După înregimentarea americancei Gardner Stephanie Lynne, la echipa clujeană de baschet feminin mai vine încă o sportivă de peste ocean.

Sportiva pe care a reușit Florin Covaciu să o aducă din țara baschetului este Nashika Labria Williams, alias Breezy Williams.

Născută pe 22 septembrie 1992 la Durnham, Carolina De Nord, USA, sportiva de 1,80 m activează pe pozițiile 3 și 4. Breezy a absolvit Universitatea din Carolina de Nord (NCAA), iar ultima echipă pentru care a jucat a fost Pyrinto, din Finlanda. Ca senioară, a încheiat sezonul 2013-2014 la NC State Wolfpack cu 21 de partide jucate, cu o medie de 10,6 minute pe meci.
Antrenorul echipei feminine de baschet CS Universitatea Cluj, Florin Covaciu, a declarat că speră cu ajutorul acestor două jucătoare să își revină echipa. „Sperăm ca împreună Stephanie Gardner să ne ajute să avem un parcurs cât mai bun în campionat”, a punctat Florin Covaciu, antrenorul „alb-negrelor”.


Tehnicianul universitarelor speră ca Breezy sa îmbrace tricoul Universității în meciul de sâmbătă, 17 ianuarie, când „U” Cluj va primi vizita formației Rapid București, cu începere de la ora 17:00, la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter