Sport

Vlad Munteanu: „Avem lotul necesar pentru a ajunge pe locurile 6-8”

Administratorul special al clubului de fotbal Universitatea Cluj a prezentat noua achiziție din cadrul echipei și a afirmat că în acest moment se poate ajunge la obiectivul pe care echipa și l-a propus.

Prezent la conferința de presă, alături de George Ogăraru și Geoffrey Castillion, Vlad Munteanu a declarat că speră ca în acest tur de campionat să se continue constanța din ultimele partide. „Începem noul an cu speranțe că vom reuși să fim mai constanță decât în anul trecut sau începutul campionatului, să avem aceeași constanță pe care am întâlnit-o în ultimele partide. S-au făcut și câteva în lotul echipei, au fost jucători care au văzut că nu mai joacă și și-au exprimat dorința de a pleca”, a spus administratorul special.

Despre noul jucător adus de la Ajax Amsterdam, Vlad Munteanu a afirmat că este jucătorul dorit, un atacant care săi îi facă concurență lui Valentin Lemnaru. „Geoffrey un jucător pe care ni l-am dorit, un atacant care să-i facă concurenţă lui Lemnaru. Cunoaşte antrenorii şi se va integra foarte repede. Aşteptăm să parafăm actele cu fundaşul portughez, mâine sper să anunţăm oficial transferul. Sunt jucători pe care i-am urmărit, stăm de vorbă, dar nu e nimic concret. Avem discuţii cu jucători pe postul de mijlocaş”, a afirmat Munteanu.


Ducu Ninu a plecat de comun acord și pentru că echipa din Bulgaria a oferit un contract dublu față de cât putea oferi clujenii, a declarat administratorul clubului. „În cazul lui Ninu nu am vrut să ne despărțim de el dar am reușit să câștigăm niște bani și să-și asigure și el, ca jucător, un viitor mai bun pentru că contractul pe care l-a obținut în Bulgaria este aproape dublu față de ceea ce i-am fi oferit noi”, a declarat acesta.

Obiectivul pe care la trasat clubul pentru acest retur de campionat este terminarea pe locurile 6-8, declară Vlad Munteanu. „Cred că avem lotul necesar să ajungem acolo. Avem un start cu un meci important. Dacă batem Mureşul acasă cred că ne vom putea consolida acest parcurs”, a confirmat administratorul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter