Sport

Clujul va avea o școală de fotbal la fel ca a lui Hagi. Va fi înființată de două vedete ale fotbalului actual

Copiii pasionați de fotbal se vor putea antrena într-o școală de fotbal care le va oferi toate condițiile de care au nevoie pentru a-și urma visul, acela de a ajunge fotbaliști.

După modelul școlii lui Gică Hagi, Școala de fotbal „Papp & Bucșă”, din Dej, va fi înființată anul acesta de jucătorul Stelei, Paul Papp și Dan Bucșă, actualul jucător al echipei Gyori ETO FC.

În școala de fotbal copiii între 7 și 13 ani vor avea toate condițiile de pregătire și echipamente necesare pentru a face performanță, iar selecția de copii se va face continuu, astfel încât, cât mai mulți pasionați de fotbal să poată practica sportul pe care îl iubesc, potrivit Dejeanul.ro.


Stelistul, Paul Papp, a declarat că acest proiect îl lanseză pentru că iubește foarte mult orașul fotbalul și copii, și vrea să dea o șansă copiilor din Dej să se afirme în acest sport. „Eu și Dan Bucșă vrem să ajutăm Dejul pentru că de aici am plecat. Vrem să facem ceva aici la Dej, chiar dacă unii nu ne dau nici o șansă și nu au încredere în acest proiect. Vă asigur că atât eu cât și Dan, plus întreaga echipă pe care am ales-o, o să ne dăm tot interesul ca acest proiect să aibă viitor și vă asigurăm că așa va fi. Iubim prea mult fotbalul și copiii, nu are de ce să nu iasă bine”, a declarat Paul Papp.

Pentru început, cei doi fotbaliști dejeni și-au propus să aducă trei antrenori, un preparator fizic și un antrenor de portari, iar în viitorul nu foarte îndepărtat, Papp și Bucșă își doresc înființarea unui campus la această școală de fotbal, unde sportivii vor putea primi hrană adecvată și se vor putea vitaminiza.


Proiectul lor este unul pe termen lung, și împreună cu sponsorul principal, Primăria Dej, dar și alți oameni de afaceri din oraș, vor ca în maxim 6-7 ani orașul să aibă un stadion nou și o echipă formată din copii antrenați la scoala lor de fotbal care să joace în Liga a II-a.

Etichete: hagi dej bucsa
Ultimele Stiri
abonare newsletter