Sport

FOTO-VIDEO „Studenții” au revenit la antrenamente

Jucătorii echipei de fotbal Universitatea Cluj au revenit la antrenamente după pauza din perioada sărbătorilor de iarnă.

Încă de la ora 14:00 jucătorii, dar și stafful echipei clujene „U” Cluj, au revenit la Cluj Arena unde au efectuat primul antrenament din 2015. Printre cei 16 jucători care s-au întrunit la antrenament au fost Veselovsky, Dolha, Ciupe, Jovanovic, Neag, Bratu, Achim, Lungu, Costin, Boboc, Cristocea, Kovacs, Lemnaru, Morar, Gravenberch, dar și noua achiziție a grupării, atacantul olandez Geoffrey Castillion.

Panagopoulos, Skvorc, Gil Bahia, Ceppelini, Viveiros, Paulinho respectiv Mengolo, se vor alătura lotului cel târziu joi, iar zilele viitoare s-ar putea perfecta și transferul fundașului portughez Daniel Martins, ultima dată legitimat la Belenenses.


Singurul care a făcut declarații la prima întâlnire a jucătorilor a fost mijlocaşul Raul Costin care spune că abia așteptă să se întrunească toată echipa pentru a îndeplini toate obiectivele. „Am revenit cu forțe proaspete și cu, probabil, câteva kilograme în plus. Avem și un nou coleg, care e foarte înalt. Ne-au plecat niște colegi, dar sunt sigur că cei din conducere vor aduce alții în locul lor. În apărare va mai veni un fundaș central, dar noi îl avem acolo și pe Ionuț Neag și, împreună cu ceilalți fundași, ei vor face să nu se simtă lipsa lui Ninu. Așteptăm să vină toți și să-i dăm drumul la treabă. Avem echipă bună și ne putem îndeplini toate obiectivele. Ne vom salva de la retrogradare și vom juca și finala Cupei României. Eu cred că o și putem câștiga”, a declarat Raul Costin.

Jucătorul a mai spus că și-ar dori ca în Cupa României să joace cu CFR Cluj pentru a-și lua revanșa. „Vreau să cădem cu CFR Cluj. Ar fi două partide foarte interesante și vrem să ne luăm revanșa după meciul din campionat”, a spus Raul Costin.


Mijlocașul Universității Cluj a subliniat că din punctul lui de vedere probleme financiare se vor rezolva. „Părerea mea este că se vor rezolva și problemele financiare. Nu sunt restanțe mari la noi. Avantajul nostru este că avem o echipă omogenă, cu jucători care își doresc să facă totul pentru echipa asta, un staff tehnic foarte bun și împreună sunt sigur că o vom scoate la capăt, la finalul sezonului”, a completat Raul Costin.

Jucătorii „alb-negrii” vor continua pregătirea la Cluj până lunea viitoare, atunci când vor pleca într-un cantonament în Antalya, unde vor juca mai multe meciuri amicale.


În această perioadă „U” Cluj s-a despărțit jucătorii Bucșa, Boutadjine, Niculescu, Mușat, Stojanovic și Ninu.

Prima partidă oficială este programată în weekendul 20-22 februarie, pe Cluj Arena, cu ASA Târgu Mureș.


Ultimele Stiri
abonare newsletter