Sport

VIDEO Frank Turner (U-BT): „Îmi doresc să câștigăm campionatul, orice este sub această realizare o voi considera un eșec”

Noul venit în echipa de baschet masculin U-BT are ca țintă câștigarea campionatului și spune că o altă variantă ar însemna un eșec pentru el.

Prezent la prima conferință de presă din acest an a echipei de baschet masculin U-Banca Transilvania, americanul Frank Turner a declarat că prima impresie a echipei a fost una bună și că a fost primit cu căldură de clujeni. „Primele mele impresii sunt bune, îmi place cu adevărat această echipă, băieții m-au primit excelent, atât românii cât și americanii și ex-iugoslavii. De asemenea, antrenorii și staff-ul administrativ m-au primit foarte bine. Am ajuns de puțin timp aici, încerc să devin familiar cu noii mei coechipieri și sunt foarte bucuros că sunt aici”, a spus Turner.

Conducătorul de joc spune că și-a fixat deja o țintă pentru acest sezon competițional, cel de a câștiga titlul campionatului. „Îl cunosc pe antrenorul Marcel Țenter, am jucat anul trecut împotriva lui și a Mediașului. Îmi doresc să fac tot ce îmi stă în putință pentru a avea un sezon cu adevărat bun. Îmi doresc să câștigăm campionatul, orice este sub această realizare o voi considera un eșec. Cred că avem o echipă foarte bună, avem nevoie de câteva meciuri pentru a ne uni ca grup și cred că pe urmă putem să începem lupta pentru a aduce titlul aici. Sunt pregătit să ajut echipa cu tot ce îmi stă în putință, dacă antrenorul va dori să joc în primul cinci o voi face, daca voi fi în al doilea, la fel, sunt un jucător de echipă, toată lumea va vedea că voi da tot ce pot”, a declarat jucătorul de origine amircană.


El spune că Sala Polivalentă este foarte asemănătoare cu cea din Antwerp în care a mai jucat și abia așteaptă să joace într-o sală plină cu suporteri. „Sala e foarte frumoasă, e cam ca cea pe care am avut-o sezonul trecut la Antwerp, abia aștept să o vad plină, ne-ar fi mult mai ușor să câștigăm meciurile în acest fel. Mesajul meu pentru fani este să vină să ne sprijine în continuare cum au facut-o și până acum, am văzut pe internet câteva filmulețe din sezoanele trecute, din sala veche. Am jucat împotriva Mediașului, aveau o echipă foarte agresivă și mă aștept ca toate meciurile în Ligă să fie cel puțin la fel de agresive, iar eu pot juca și într-un asemenea stil”, a declarat Frank Turner.

Primul meci din acest an se va disputa astăzi, în Sala Polivalentă, împotriva echipei BC PH Miercurea Ciuc, acesta fiind unul amical, după care va disputa sâmbătă unul în deplasare la Craiova. Primul meci din campionat va avea loc pe data de 18 ianuarie, de la ora 18, când vor întâlni formația CS Gaz Metan Mediaș.


Ultimele Stiri
abonare newsletter