Sport

Machado: „Sînt motivat şi vreau să înscriu cît mai mult“

<p>Aflat în cantonament cu Universitatea Cluj, atacantul Gabriel Machado a declarat că după doi ani la această echipă se simte acasă în România.</p> <p>Brazilianul nu se vede la o altă echipă şi abia aşteaptă partidele amicale pentru a-şi arăta calităţile. „Cînd va începe campionatul voi fi în formă maximă“, promite atacantul</p> <p>Dupa transferurile perfectate în această iarnă de Universitatea, Machado este convins că echipa va juca mai spectaculos în retur. „Acum avem mai mulţi jucători cu calităţi tehnice foarte bune, care pot face diferenţa în joc în orice moment . Sîntem mai tari şi putem face chiar spectacol. Eu voi fi în faţa portii, acolo unde trebuie, şi voi aştepta pasele colegilor. Sînt motivat şi vreau să înscriu cît mai mult“, a mai spus brazilianul din linia de atac a „studenţilor“.</p>

Familia se va muta în România

Familia lui Machado locuieşte în prezent în Elveţia, dar în luna martie soţia şi copilul se vor muta în România, pentru a fi alături de el. „Îi aştept, mi-e dor băieţelul meu foarte mult. I-am vorbit soţiei mele frumos de România, i-am spus cum este în Cluj. Ei sînt alături de mine mereu“, a declarat atacantul.

Machado a jucat două sezoane în campionatul Elveţie. În 2008/2009 a evoluat la Grasshoppers Zurich, pentru care a înscris doar un gol în 19 meciuri, iar apoi la Nyon, pentru care a marcat de 4 ori în 10 partide. Atacantul Universităţii şi-a făcut junioratul la cluburile braziliene Internacional Porto Alegre şi Juventude.

abonare newsletter