Sport

Curtis Millage: „Deși sunt baschetbalist profesionist sunt un om obișnuit”

Jucătorul echipei de baschet U-Banca Transilvania, Curtis Millage a dăruit cadouri copiilor din localitatea clujeană Șardu.

În acest weekend jucătorul de origine americană, Curtis Millage, s-a deplasat la copiii susținuți de Fundația Corabia din localitatea Șardu, comuna Sânpaul, unde a împărțit cadouri și jocuri pentru stimularea minții.

Baschetbalistul echipei U-BT, Curtis Millage a declarat că a vrut să ofere puțină dragoste celor care nu au fost atât de norocos ca el. Millage spune că deși este baschetbalist profesionist este un om obișnuit și nu uită să ajute oamenii din jurului lui. „Am vrut să acord un mic ajutor și puțină dragoste copiilor mai puțin norocoși care nu au familie, să le arăt că celorlalți le pasă de ei, că nu contează etnia, sexul sau meseria omului. Ca baschetbalist profesionist, sunt binecuvântat să fac ceea ce fac, dar sunt un om obișnuit și încerc să îi ajut pe cei din jurul meu, să îi fac să zâmbească și să aibă încredere în ei. Viața este grea, însă trebuie să luptăm pentru visele noastre, să nu ne lăsăm niciodată bătuți. Nu fac aceste lucruri pentru publicitate, ci pentru că am o inimă mare și îmi pasă și dacă pot să ajut, voi face tot ce îmi stă în putință să o fac!”, a declarat Curtis Millage


Curtis Millage are o școală de baschet în Statele Unite ale Americii, prin care desfășoară acțiuni similare. „Ajut jucători din licee, dar și adulți în pregătirea baschetbalistică, atât individual, cât și în grupuri. Sloganul nostru este «Minte, Corp, Credință»!”, a mai spus jucătorul U-BT.

Copiii de la Fundația Corabia au fost invitați de jucătorul echipei clujene să participe la meciul cu BC Mureș, care va avea loc marți, 23 decembrie, de la ora 18:45 în Sala Polivalentă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter