Sport

Care este poziția oficială a „U” Cluj asupra posibilei fuzionări cu CFR Cluj

Florian Walter și Árpád Pászkány, cei doi acţionari majoritari ai echipelor „U” Cluj și CFR Cluj, se gândesc să formeze o singură formaţie pe care să o numească FC Transilvania.

Potrivit prosport, finanţatorii cluburilor CFR cât şi Universitatea Cluj văd fuziunea celor două cluburi ca fiind o posibilă rezolvăre a problemelor financiare cu care se confruntă acum, dar şi atragerea mai multor bani de la autorităţile locale.

Cei doi urmează să-şi retragă finanţarea de la cele două cluburi şi să investească împreună într-o echipă numită FC Transilvania. Deşi imposibil de crezut în rândul fanilor celor două formaţii, vestea este susţinută de unul dintre apropiaţii celor doi, susține prosport. „Pare imposibil, dar ideea se discută. Este o situaţie de compromis pe care au ales-o şefii celor două cluburi. Una care, cu siguranţă nu va fi pe placul suporterilor. Poate fi şi un semnal de alarmă pe care vor să-l tragă oamenii care au investit în fotbalul clujean”, a declarat acesta pentru cancan.ro, citat de prosport.


Directorul de imaginea al clubului F.C. Universitatea Cluj, Alin Șutea, a declarat pentru Monitorul de Cluj că informațiile apărute astăzi în presă „sunt bârfe”. „Nu există nici o înțelegere în Walter și Paszkany. Sunt doar niște bârfe”, a declarat Alin Șutea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter