Sport

Țenter vrea victorie cu orice preț

Următorul meci pentru echipa de baschet U-BT este unul extrem de dificil, echipa clujeană întâlnind, pe teren propriu, echipa de pe locul 5, Energia Rovinari, formație care s-a calificat în EuroChallenge.

Antrenorul echipei de baschet masculin U- Banca Transilvania, Marcel Țenter a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că este conștient de valoare echipei pe care o va întâlni în următorul meci dar că va încerca să câștige meciul. „Suntem conștienți de importanța momentului, suntem conștienți de faptul că ne va vizita o echipă în formă, care tocmai și-a primit biletele pentru primăvara europeană în EuroChallenge, însă, știind aceste lucruri, suntem conștienți de faptul că trebuie să învingem, nu ne gândim la nimic altceva. Sper ca modul nostru de exprimare în teren să devină exact ceea ce ne dorim, să arătăm ca o echipă învingătoare și la sfârșitul meciului să ne bucurăm de această victorie”, a declarat Țenter.

Marcel Țenter a mai spus că va încerca să readucă bucuria suporterilor în sală. „Nu este normal pentru nivelul acestei echipe să fie în situația noastră, însă în viața oricărui grup se pot întâmpla momente de acest gen. Trebuie tratat cu maximă seriozitate, însă cu calm și cu muncă. Eu cred în muncă, mereu am crezut, știu că la un moment dat această muncă își va găsi exprimarea în teren și ne vom putea bucura de rezultatele ei. Așa că rămân pozitiv, îmi doresc foarte mult să reușim să trecem peste acest moment greu și îmi doresc o victorie în primul rând pentru suporterii noștri, care așteaptă altceva de la noi. Este normal și trebuie să le dăm acest lucru”, a spus antrenorul principal al echipei.


Tehnicianul spune că deși sunt probleme în teren pe anumite poziții de joc nu va aduce alți jucători și că până la finalul anului să câștige toate meciurile. „Cred că echipa noastră are nevoie de întăriri pe anumite poziții, însă nu acest lucru este important acum pentru noi. Această echipă are suficiente resurse să câștige un meci de natura celui de sâmbătă. Până la vacanță, trebuie să câștigăm toate trei meciurile din campionat!”, a mai spus Marcel Țenter.

Meciul U-Banca Transilvania - Energia Târgu Jiu va avea loc sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 20:30, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.


Biletele pentru acest meci se vor pune în vânzare în ziua meciului, între orele 14:00 - 21:00, la casa de bilete a Sălii Polivalente (intrarea dinspre Someș). Prețurile biletelor pentru Liga Națională sunt: 10 de lei în primele trei rânduri de pe partea opusă băncilor de rezerve și 5 lei în restul sălii. Copii sub 7 ani au acces gratuit.

Ultimele Stiri
abonare newsletter