Sport

Fostul jucător al „U” Cluj, Dan Matei, a fost numit antrenor principal la Gaz Metan Mediaș

Clujeanul Dan Matei a fost numit în funcţia de antrenor principal al echipei Gaz Metan Mediaş, după demisia lui Cristian Dulca.

Consiliul Director al clubului Gaz Metan a decis în urma unei ședințe că Dan Matei îl va înlocui pe Cristi Dulca pe banca tehnică a Gazului.

„Consiliul Director al clubului Gaz Metan a decis, în urma unei şedinţe desfăşurate în cursul zilei de miercuri, că Dan Matei îl va înlocui pe Cristian Dulca pe banca tehnică a echipei. Până la sfârşitul acestei săptămâni, Dan Matei îşi va alege şi un antrenor secund cu care va lucra”, se arată în comunicatul clubului din Mediaş.


Antrenorul născut în Cluj-Napoca a fost secundul lui Cristian Dulca la Gaz Metan Mediaş și a asigurat interimatul la partida cu FC Braşov, scor 2-1, din etapa a 17-a, ultima a turului Ligii 1.
El a activat ca jucător la Universitatea Cluj în perioadele 1998-2002 și 2004-2005, de fiecare dată fiind transferat la echipa Gloria Bistrița.

Fost tehnician la echipa secundă a clubului Gloria Bistriţa, Dan Matei este la Mediaş din 2009, îndeplinind funcţia de antrenor secund. Odată cu confirmarea primită miercuri, Dan Matei a devenit în premieră antrenor principal al unei formaţii din Liga 1.


Tehnicianul Cristian Dulca a demisionat de la formaţia Gaz Metan Mediaş, la finalul lunii noiembrie. Dulca a afirmat că a fost dezamăgit de evoluţia jucătorilor din meciul cu echipa Concordia Chiajna, pierdut cu scorul de 2-0.

După prima jumătate a campionatului, Gaz Metan Mediaş ocupă locul 13 în clasamentul Ligii 1, cu 18 puncte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter