Sport

Scor de tenis. Ceahlăul - „U” Cluj 0-6

Universitatea Cluj a câștigat ultimul meci din acest an din Liga 1, jucat în deplasare pe terenul echipei Cehlăul Piatra Neamț, printr-un hattrick a lui Mengolo, o dublă a lui Lemnaru și un autogol a lui Gorea.

Antrenorul „universitatilor”, George Ogăraru a declarat după meci că este mulțumit de evoluția echipei și că abia acum se vede munca la echipă. „Este o victorie frumoasă, un cadou de Moș Nicolae neașteptat de valoros. Și la golaveraj am revenit foarte bine. Trebuie să-i felicit pe jucători pentru reacția lor după zvonurile apărute în presă, evoluția lor a fost extraordinară. Remarc caracterul, valoare și dăruirea lor. Mengolo e un jucător în care am crezut de la început și l-am susținut așa cum am putut. E un jucător excelent și mă bucur că a reușit să marcheze, mai ales că nu o mai făcuse până acum. Cred că am fi câștigat oricum, dar aceasta eliminare ne-a ajutat. Aveam nevoie de aceste trei puncte, dar pe mine mă bucură cel mai mult evoluția echipei și felul în care a crescut jocul nostru. A fost greu, pentru că am început cu două înfrângeri, în minutele 92 și 95, poate nemeritate. Dar acum suntem pe drumul cel bun și am încredere că în retur vom avea un parcurs și mai bun. Nu au fost probleme financiare și am reușit să gestionăm totul foarte bine”, a declarat George Ogăraru pentru Look TV.

Au marcat: Lemnaru (25, pen, 68 pen), Mengolo (45, 45+2, 60), Gorea (81, ag)


Cartonaș roșu: Calancea (25)

Cartonaș galben: Cazan (69)


Arbitru: Adrian Comănescu

Ceahlăul: Calancea - Gheorghiu, Gorea, Cazan, Slavickas - Onciu, Tăbăcariu - Chitoşcă (25, Jovici), Ştefănescu, Margină (71, Popadiuc) - Mîndruşcă (53, Pavel)


„U” Cluj: Panagopoulos - Jovanovic, Ninu, Skvorc (72, Neag), Bambara - Costin - Mengolo, Ceppelini, Cristocea (63, Kovacs), Viveiros (63, Martins) - Lemnaru

Pentru jucătorii lui George Ogăraru anul nu este încă terminat, ei vor mai disputa un meci, în deplasare, sâmbătă, 13 decembrie, cu formația Dinamo București, partidă care va fi disputată în cadrul sferturilor de finală a Cupei Ligii Adeplast.

Ultimele Stiri
abonare newsletter