Sport

CS „U” Cluj și-a adjudecat titlul de campion național absolut la scrabble

Echipa de scrabble a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a participat la Turneul Final al Campionatului Naţional de Scrabble în limba română.

Turneul a avut loc în perioada 29 noiembrie - 1 decembrie la Bucureşti, iar la startul competiţiei s-au aliniat 32 de sportivi de la cinci cluburi mari din ţară.

Sportivul clujean Vasile Mihalache şi-a adjudecat titlul de campion naţional absolut pentru categoria seniori în anul 2014,  trecându-şi în cont şi două locuri I şi un loc III pe probe.


Pe a treia treaptă a podiumului s-a clasat Corneliu Faur, care a mai obţinut două locuri II şi un loc III pe probe. La echipe, echipa clujeană a câştigat cu un avans considerabil titlul la intercluburi, devansând cele două echipe din Bucureşti, Locomotiva respectiv Impetus.

La tineret, Bianca Tudor a ocupat locul II naţional la categoria juniori, Steluţa Sandu locul IV la juniori, Paula Mihalache locul II la categoria cadeţi, Cristian Caba şi Ichim Andrei au obţinut locul I, respectiv locul II la categoria prichindei.


Împreună cu rezultatele de la Cupa României, Concursul de Perechi şi Campionatul Anglofon, secţia de scrabble a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a obţinut în anul 2014 nu mai puţin de 39 de medalii.

Tot la acest final de campionat, antrenorul secţiei de scrabble Septimiu Crivei, a primit din partea Federaţiei Române de Scrabble titlul de Maestru al Sportului, pentru întreaga sa activitate scrabblistică de până acum.

Ultimele Stiri
abonare newsletter