Sport

Căpitanul echipei CSM Știința Baia Mare, Csaba Gal, revine la Cluj

Căpitanul echipei CSM Știința Baia Mare, Csaba Gal, urmează să părăsească CSM Știința Baia Mare pentru a reveni în Cluj Napoca, alături de familie.

Jucătorul n-a putut evolua la ultimul meci din Finala Cupei României cu RCM Timișoara, disputat pe Cluj Arena, din cauza unei accidentări, potrivit site-ul emm.ro.

Căpitanul „Zimbrilor” a acceptat că n-a fost un ultim meci ușor, mai ales că a fost vorba de o înfrângere, însă a precizat că păstrează multe amintiri frumoase legate de perioada în care a evolua la gruparea maramureșeană. „Regret enorm. Mi-aș fi dorit enorm să pot juca, dar, în urma accidentării, există un protocol și nu am dreptul. Mi-aș fi dorit foarte mult să pot juca încă o partida alături de foștii mei colegi. Nu-i o despărțire cu victorie, din păcate, dar e o despărțire cu foarte multe amintiri frumoase care mă leagă de acest club minunat. Fiecare zi în parte e o amintire minunată, fiecare victorie, fiecare înfrângere - pentru că multe am avut de învățat din înfrângeri”, a declarat Csaba Gal.


Fostul căpitan al CSM Știința Baia Mare a suferit o comoție cerebrală în timpul meciului test dintre România și Canada, disputat luna aceasta, în urma căreia a devenit indisponibil pentru finala Cupei României.

Csaba Gal joacă rugby de la vârsta de 12 ani și a evoluat de-a lungul timpului la echipele U Cluj, Dinamo București și CSM Știința Baia Mare, aici având o evoluție neîntreruptă de peste cinci ani.


De asemenea, a evoluat pentru România la două Cupe Mondiale, și a avut 70 de selecții în echipa națională. Primul meci de debut la purtat la Dublin, într-un meci al echipei naționale împotriva Irlandei.

Csaba Gal s-a bucurat de simpatia și aprecierea publicului băimărean care venea să asiste la evoluția echipei când juca pe stadionul " Lascăr Ghineț" din Baia Mare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter