Sport

Jucător CFR Cluj: „Trebuie să facă și cei de la FRF ceva, altfel nu va mai exista fotbal în România”

CFR Cluj a remizat pe terenul echipei Rapid București, ultima echipă din clasamentul Ligii 1, scor final 0-0, acesta fiind primul meci la care pe banca tehnică a echipei clujene a stat Feri Dican.

Jucătorii echipei CFR Cluj suferă foarte mult după plecare lui Miriuță de la conducerea echipei și după ce Aitor Monroy a refuzat să facă deplasarea plecând și de la echipă.

Elevii antrenați de fostul antrenor secund al clubului, Feri Dican, amenință în continuare că vor pleca la alte cluburi dacă nu își primesc banii și chiar fac apel la Federația Română de Fotbal să intervină pentru ca fotbalul de performanță să nu dispară din România. „Nu mi-am salvat echipa, mi-am făcut doar treaba. Din păcate nu am luat cele trei puncte. Vrem să câștigăm ultimul meci, să terminăm pe podium. Rapidul nu arată ca o echipă de pe ultimul loc. Plecăm cu un egal, care nu ne mulțumește. Au ratat și ei ceva ocazii, deci puteau și ei să câștige. La CFR nu s-a schimbat nimic, nu se poate să continue situația asta. Trebuie să facă și cei de la FRF ceva, altfel nu știu ce se va întâmpla. Nu va mai exista fotbal în România dacă nu se iau măsuri. Aici jucătorii nu sunt respectați, iar fotbalul fără jucători nu se poate juca”, a spus Felgueiras, la Look TV.


CFR Cluj mai are doar un singur meci de disputat în acest an în turul Ligii 1, după care vor trage linie la capitolul buget și vor alege să joace mai departe la clubul din Gruia sau să plece la alte cluburi unde vor primi și bani.

Rapid: Bornescu - Tânc, Lung, Iacob, Mendy - Rui Miguel, Dică - Al. Coman, Pancu, Buş - Ciolacu (Roşu '46). Antrenor: Marian Rada.
CFR Cluj: Felgueiras - Susici, Larie, Rada, Camora - Petrucci, Da Silva (Muniru '78), Jazvici (Dore '61) - Chanturia (Jakolis '86), Tade, Ivanovski. Antrenor: Francisc Dican.


Cartonaşe galbene: Rui Miguel '53, Dică '57, Buş '61, Roşu '71, Lung '77 / Da Silva '36, Chanturia '61, Camora '90+3

Arbitri: Robert Dumitru - Valentin Avram, Iulius-Radu Timar - George Cătălin Găman
Observatori: George Ionescu, Adrian Ionescu.


La meci au asistat aproximativ 3.500 de spectatori.

La peluza stadionului Giuleşti-Valentin Stănescu a fost afişat un banner de susţinere pentru fostul preşedinte al FC Rapid, Nicolae Manea, care suferă de cancer: „Adevăratul derbi îl joci acum cu viaţa / Nea Nae, luptă... nu-ţi pierde speranţa”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter