Sport

„U” Cluj a remizat în fața Oțelului. Terenul de pe Cluj Arena a fost aproape impracticabil - FOTO

Universitatea Cluj a reușit doar un egal 0-0 cu Oțelul Galați după ce jucătorii pregătiți de George Ogăraru au ratat foarte multe ocazii de gol după ce au făcut parade pe terenul de pe Cluj Arena care a devenit aproape impracticabil.

După ploaia care a căzut pe întreaga perioadă a zilei, meciul jucat pe terenul de pe Cluj Arena a devenit un fel de rugby sau polo cu piciorul, acest lucru îngreunând evoluțiile celor două echipe care mai mult sau „tăvălit” prin noroi.

Cu toate problemele create de vreme, jucătorii clujeni au reușit să domine partida și chiar de câteva ori să pună mari probleme portarului Dumitru Hotoboc care a reușit o evoluție foarte bună, fiind, practic, omul meciului. Tandemul atacanților clujeni, Justin Mengolo - Danzel Gravenberch, a fost punctul forte al echipei „U” Cluj, dar finalizarea mingii prin Valentin Lemnaru a rămas în așteptare, căpitanul având, astăzi, una dintre cele mai proaste evoluții a lui.


Antrenorul Universității Cluj, George Ogăraru a declarat după finalul meciului că nu este mulțumit de rezultat dar că teren a fost un adversarul surpriză al meciului. „Nu sunt mulțumit cu acest rezultat de egalitate, era important să câștigăm. Am făcut tot posibilul, am avut șanse, multe și mari, dar n-am reușit să marcăm. În condițiile acestea, cu apa pe teren, nu se putea juca altfel. Ne-a încurcat propriul teren. E foarte frustrant că am adunat șase etape fără victorie. Avem un retur în față, situația în clasament nu e cea mai strălucită. Jocul crește de la meci la meci. Ne mai lipsesc doar cei 2-3 centrimetri pentru a marca”, a declarat George Ogăraru la Look TV.

În ultimul meci din turul Ligii 1 Universitatea Cluj se va deplasa pe terenul echipei Ceahlăul Piatra Neamț. Meciul va avea loc sâmbătă, 6 decembrie, de la ora 15:30.


În Cupa României, miercuri, 3 decembrie, Universitatea Cluj va primi vizita echipei Pandurii Târgu Jiu, de la ora 20:30.

Universitatea Cluj: Panagopoulos - Jovanovici, Skvorc, Ninu, Muşat - Cristocea (Bucşă '82), Raul Costin - Lemnaru, Stojanovici (Ceppelini '73), Mengolo (Morar '85) - Gravenberch. Antrenor: George Ogăraru.


Oţelul Galaţi: Hotoboc - Milea, Leca, Mişelăricu, Dan Popescu - Helder, Karlik (Cucu '46) - Grădinaru, Cernat (Miron '63), Popa (Jula '34) - Cristea. Antrenor: Tibor Selymes.

Cartonaşe galbene: Stojanovici '20, Gravenberch '48, Raul Costin '83 / Karlik '40, Cristea '73, Mişelăricu '74, Dan Popescu '88, Hotoboc '86


Arbitri: Andrei Chivulete - Sebastian Gheorghe, Mihai Marius Marica - Paul Unimatan
Observatori: Nicolae Grigorescu, Eduard Alexandru

La meci au asistat aproximativ 986 de spectatori.

Ultimele Stiri
abonare newsletter