Sport

Ogăraru: „Eu nu am semnat doar pentru trei luni de zile, am vorbit depre o strategie pe mai mulţi ani”

George Ogăraru, antrenorul echipei FC Universitatea Cluj, dezminte zvonurile privind faptul că ar fi fost certat de către patronul clubului pentru rezultatele slabe din ultimele etape și spune că nu a venit la echipa clujeană pentru trei luni, iar discuţia dintre el și conducerea clubului a vizat o strategie pe mai mulţi ani.

Tehnicianul echipei clujene a dat ca exemplu echipa Manchester United şi a spus că Louis van Gaal întâi a făcut transferuri de sute de milioane, după care a spus că va dura câţiva ani până să poată obţine titlul. „Am avut o discuţie întra-devăr o discuţie cu patronul. Şi am discutat aspecte legate de pregătirea de iarnă şi aspecte legate de ce se va întâmpla după această pregătire, am făcut un plan până la sfâritul campionatului. Eu când am venit la echipă nu am semnat pe trei luni de zile contractul, noi am vorbit depre o strategie pe mai mulţi ani şi un plan şi o anumită viziune durează până când apar rezultatele acestei munci în teren. V-aş da exemplu pe van Gaal care dup ce a făcut transferuri de 250 de milioane a spus că trei ani de zile va dura până când va avea titluri. Deci durează”, a spus Ogăraru.

Referitor la meciul următor, cel cu Oţelul Galaţi, antrenorul Universității a aprecizat că este o partidă importantă pentru ambele echipe, deşi „U” Cluj a fi avantajată pentru că joacă pe teren propriu. „În mod normal ar trebui să avem prima şansă şi nu ne permitem să facem paşi greşiţi. Am pregătit acest meci pentru o victorie şi credem într-o victorie”, a spus George Ogăraru.


Acesta a avertizat că echipa pe acre o vor întâlni sâmbătă pe teren jucătorii săi vine după o victorie şi după un meci foarte bun pe care l-a făcut la Piatra Neamţ împotriva „Ceahlăului” pe care l-a învins cu 1 la 0. „Pur şi simplu şi-au subordonat adversarul şi nu le-au permis nici măcar un şut pe cadrul porţii. Statistica a fost zdrobitoare şi ocazuile pe care şi le-au creat în acest meci au fost foarte multe”, a spus tehnicianul U Cluj, care a spus despre Florin Cernat că este cu siguranţă jucătorul cheie al Oţelului, dar i-a nominalizat şi pe Cristea sau Popescu.

Universitatea Cluj întâlneşte mâine, pe teren propriu, echipa Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a 16-a din Liga 1. Meciul va avea loc de la ora 18:00 pe stadionul Cluj Arena.

abonare newsletter