Sport

Klaus Iohannis va disputa un meci în compania Simonei Halep

Proaspătul președinte al României votat de către cetățeni, Klaus Iohannis, va juca un meci demonstrativ în compania tenismenei Simona Halep.

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, a anunţat în cursul zilei de azi că va juca în următorul an un meci de tenis demonstrativ cu Simona Halep, menţionând că gestul său urmăreşte „să contribuie la apropierea tinerei generaţii de acest sport”. „Anul viitor voi juca un meci demonstrativ de tenis cu domnişoara Simona Halep. Sper din tot sufletul ca acest eveniment să contribuie la apropierea tinerei generaţii de acest sport minunat”, se spune într-o postare de pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis.

Simona Halep l-a invitat pe Klaus Iohannis, după ce acesta a fost votat de români președinte al țării, să cânte imnul alături de jucătoarele din echipa României la întâlnirea cu Spania, care va avea loc, în februarie 2015, la Galaţi, în Cupa Federaţiei, iar preşedintele a acceptat invitaţia. „Pentru că sunteţi un mare fan al sportului pe care îl practic, am marea onoare, domnule Preşedinte, să vă întreb dacă puteţi să vă alăturaţi echipei noastre de Fed Cup, în luna februarie, la Galaţi, să cântăm împreună pe teren imnul naţional al ţării noastre?”, este mesajul Simonei Halep pentru Klaus Iohannis, transmis prin intermediul prosport.ro.


Preşedintele ales a răspuns afirmativ invitaţiei lansate de jucătoarea de pe locul 3 WTA. „Îi mulţumesc domnişoarei Simona Halep pentru încredere şi pentru întrebare. Răspunsul meu este: Da, se poate!”, a fost răspunsul lui Klaus Iohannis.

Întâlnirea de tenis România - Spania din cadrul Grupei Mondiale II a Cupei Federaţiei va vea loc în perioada 7-8 februarie 2015. Echipa câştigătoare se va califica pentru barajul de accedere în Grupa Mondială, iar echipa care pierde va merge la barajul pentru rămânerea în Grupa Mondială II.

Ultimele Stiri
abonare newsletter