Sport

CSS 2 Baia Mare a câștigat Campionatul Regional „Transilvania” U17

CSS 2 Baia Mare a câștigat turneul de rugby în 7 după ce a învins echipele cluburilor CS Știința Petroșani, CSS Viitorul Cluj și CSM Câmpia Turzii.

Terenul de rugby din cadrul Complexului Turistic „La Broscuță” din Câmpia Turzii a găzduit partidele din cadrul turneului secund al Campionatului Regional Transilvania la rugby în 7, categoria U17.

Competiția de ieri a fost organizată de Direcția de Dezvoltare „Transilvania” din cadrul Federației Române de Rugby în colaborare cu clubul CSM Câmpia Turzii, meciurile acestui turneu fiind supervizate de către Gheorghe Sabău - Director Regional de Dezvoltare pe Transilvania.


La competiția de la Câmpia Turzii au participat: CSM Câmpia Turzii, CSS 2 Baia Mare, CS Știința Petroșani și CSS Viitorul Cluj.

După disputarea celor șase meciuri din cadrul turneului, câștigătoarea acestui turneu a fost declarată formația CSS 2 Baia Mare, echipă care a câștigat toate meciurile disputate duminică. Pe locul secund s-a clasat echipa gazdă, CSM Câmpia Turzii, în timp ce poziția a treia a podiumului a fost ocupată de CS Știința Petroșani.


Rezultatele înregistrate duminică în cadrul turneului:
CSM Câmpia Turzii 31 - 5 CSS Viitorul Cluj
CS Știința Petroșani 7 - 35 CSS 2 Baia Mare
CSS Viitorul Cluj 0 - 40 CSS 2 Baia Mare
CS Știința Petroșani 12 - 12 CSM Câmpia Turzii
CSS Viitorul Cluj 0 - 29 Știința Petroșani
CSM Câmpia Turzii 5 - 26 CSS 2 Baia Mare

Clasamentul final al turneului:
1. CSS 2 Baia Mare
2. CSM Câmpia Turzii
3. CS Știința Petroșani
4. CSS Viitorul Cluj

Etichete: CSM Campia Turzii
Ultimele Stiri
abonare newsletter