Sport

Iuliu Mureșan: „Eu conduc clubul dar pachetul majoritar nu-l deține nimeni”

Peste 300 de fani ai CFR-ului s-au adunat la stadion pentru a cere explicaţii oficialilor clubului în cea ce privește viitorul echipei.

Faptul că fosta campioană a României ar putea retrograda sau chiar intra în faliment, ori că jucătorii vor pleca i-a alarmat pe suporterii CFR-ului. Suporterii echipei din Gruia au venit la stadion la ora 15:00, așa cum era planificat, unde au avut o întâlnire cu jucătorii, cu antrenorul Vasile Miriuță și președintele Iuliu Mureșan.

Înainte de începerea antrenamentului suporterii au aruncat fumigene şi au încercat să-i sensibilizeze pe oficiali şi jucători. Prima discuţie pe care aceştia au purtat-o a fost cu fotbaliştii pe care i-au rugat să nu-şi depună memorii şi să rămână la echipă. Iuliu Mureşan a discutat cu membrii galeriei şi i-a asigurat că CFR-ul nu se va destrăma şi că situaţia se va rezolva. „Au încredere în noi și sunt băieți de caracter pentru că sunt pe locul doi în condițiile care sunt acum la club. Se poate lupta cu Steaua, dacă reușim să ne menținem pe locul doi și să nu crească ecartul de cinci puncte s-ar putea ca în retur să fim mult mai redutabili și să reușim să mai creștem în clasament. Sigur că m-aș fi bucurat foarte tare dacă veneau lângă noi. Încă nu e totul pierdut”, a spus președintele CFR-ului.


El a afirmat că deși conduce clubul nici un accționar nu deține un pachet majoritar de acțiuni. „Eu conduc clubul dar acțiunile nu le deține cineva majoritar. Vrem să ne menținem nucleul de bază de jucători. S-ar putea ca doi, trei să îi lăsăm să plece, s-a manifestat interesul niște cluburi pentru ei. O soluție ar fi să vindem doi, trei jucători să mai facem bani. O altă soluție ar fi banii de televiziune care vin în iarnă. Se întrevăd niște îmbunătățiri și pe forțe proprii, dar oricum mai avem nevoie de cineva, persoane sau grup de firme sau fond de investiții să vină lângă noi”, a mai spus președintele CFR Cluj.

Iuliu Mureșan le-a transmis suporterilor să aibă încredere în club că se vor rezolva problemele clubului. Le-a mulțumit pentru solidaritate și le-a spus că e important să fie alături cu sufletul și că joacă pentru ei. „Nu pot să vă dau date concrete, dar se vor mai face niște plăți, sigur că nu vor fi suficiente, dar cât de cât să mai pansăm. Plăți parțiale s-au tot făcut”, a spus președintele Iuliu Mureșan.


Bugetul de care ar avea nevoie echipa din Gruia pentru a scăpa de problemele actuale ar fi de aproximativ cinci milioane.

Ultimele Stiri
abonare newsletter