Sport

„U” Cluj a oferit distracție maximă suporterilor

Echipele de baschet masculin, U-Banca Transilvania și de fotbal, FC Universitatea Cluj au jucat un meci demonstrativ de baschet-fotbal, în Sala Polivalentă, în fața a peste o mie de spectatori.

Distracția a fost la maxim ieri seară, jucătorii, antrenorii și staff-urile tehnice ale celor două echipe s-au implicat 100%, iar la finalul celor doua reprize - una de baschet și una de fotbal - a câștigat... „U” Cluj.

Potrivit arbitrilor și publicului, cei mai buni fotbalisti dintre elevii lui Dorin Pintea au fost Miljan Medvedj, Branko Cuic și kinetoterapeutul Adrian Resteman, iar cel mai activ baschetbalist dintre fotbalistii lui George Ogăraru a fost sârbul Petar Jovanovic.


Branko Cuic, shooter-ul echipei U-Banca Transilvania, a afirmat după meci, glumind, că se consideră nedreptățit pentru faptul că i-a fost anulat un gol perfect valabil, asta daca era un meci în campionat și că va cere o suspendare record arbitrului pentru acest lucru. „Îl felicit pe Petar Jovanovic, cel mai bun baschetbalist dintre fotbaliști. Noi, sârbii, ne pricepem la toate sporturile, când eram mici jucam orice după școală, mâncam ceva repede acasă și ieșeam să batem mingea. Ne-a fost însă anulat un gol perfect valabil la fotbal, cred că ar trebui 15 etape de suspendare pentru arbitru (Alfons Groenendijk, antrenor secund la FC „U” Cluj - n.r.)! Astăzi, după mult timp din păcate, a câștigat U Cluj! Este mare păcat că nu am reușit nici noi și nici cei din echipa de fotbal o performanță bună în campionat și e foarte păcat pentru fani și pentru oraș, dar promit că în viitor o sa fie sigur mai bine. Mulțumesc tuturor fanilor care au venit la sală, care au fost lângă noi și, cum am spus, astăzi a câștigat „U” Cluj, iar în viitor o sa fie la fel!”, a spus Cuic.

Fundașul echipei de fotbal Universitatea Cluj, Petar Jovanovic a promis după meci că de acum victoriile nu vor fi doar în meciuri demonstrative ci și în Liga Națională, unde de patru meciuri nu au mai înregistrat o victorie. „În seara asta a fost frumos. Mulțumesc mult suporterilor care au venit. Noi am demonstrat că știm și fotbal, și baschet. Sperăm, așa cum zice Cuic, să facem și noi performanță în liga noastră, la fel și baschetbalistii în campionatul lor. Când eram mic, jucam baschet de placere, mie imi place baschetul. La noi, în Serbia, baschetul e primul sport, după el este fotbalul”, a declarat Petar Jovanovic.


La finalul meciului, ambele echipe au salutat publicul entuziast cu un puternic „Haide U!”

Baschet - echipele de start
FC „U” Cluj: Ciupe, Ceppelini, Ducu Ninu, P. Jovanovic, Veselovsky
U-BT: Mandache, Barnette, Curtis Millage, Silvășan, Baciu.


Fotbal - echipele de start
FC „U” Cluj: Niculescu - Ciupe, Raul Costin, Ceppelini, Kovacs, Lemnaru, Paulinho. Au mai jucat: Stojanovic, Lungu, Ogăraru, Jovanovic, Skvorc, Groenendijk, Liviu Ciucă
U-BT: Bobo Pintea - Cuic, Silvășan, Mandache, Resteman, Medvedj, Filip Mihajlovic. Au mai jucat: Baciu, Jucan, Nandor, Gheorghe

abonare newsletter