Sport

U-BT a anunțat programul și prețul biletelor pentru meciurile din Sala Polivalentă

Începand de marți, 11 noiembrie, echipa U-Banca Transilvania de seniori va disputa meciurile de pe teren propriu în noua Sală Polivalentă a Clujului.

Potrivit informațiilor postate pe site-ul oficial al clubului clujean, echipa U-BT va disputa, începând de marți, toate meciurile în noua Sală Polivalentă, pentru aceste meciuri suporterii putând achiziționa de la începutul săptămânii viitoare bilete cu preț unic.

Programul partidelor în luna noiembrie care vor avea loc în Sala Polivalentă este:
Marți, 11 noiembrie, ora 18:00, U-Banca Transilvania - Trabzonspor Medical Park (meci din grupa F, FIBA EuroChallenge, in direct la Digisport);
Sâmbătă, 15 noiembrie, ora 18:30, U-Banca Transilvania - Steaua CSM Eximbank (meci din Liga Nationala, in direct la Digisport);
Marți, 18 noiembrie, ora 20:00, U-Banca Transilvania - Atomeromu SE Paks (meci din grupa F, FIBA EuroChallenge, in direct la Digisport);
Sâmbătă, 28 noiembrie,  U-Banca Transilvania - BC Timba Timisoara (meci din Liga Nationala, nu a fost anuntata inca ora).


Biletele pentru meciul de debut în noua Sală Polivalentă vor fi puse la vânzare începând de luni, 10 noiembrie 2014, la casa de bilete a Sălii Polivalente (Aleea Stadion FN) (intrarea dinspre Someș).

Program în care puteți să achiziționați biletele este luni, 10 noiembrie, în intervalul orar 12:00-20:00 și marți, 11 noiembrie, în intervalul orar 13:00-19:00.


Pentru meciul din 11 noiembrie 2014,  prețul biletelor este de 10 lei, preț unic, iar tichetele sunt fără loc. Copii sub 7 ani au accesul gratuit.

Abonamentele la meciurile echipei U-Banca Transilvania sunt valabile și în noua sală, cu specificațiile că suporterii posesori de abonamente pentru tribuna A din Sala Sporturilor „Horia Demian” pot ocupa locuri în tribuna C a Sălii Polivalente (sector roșu), cu exceptia primelor patru rânduri și că suporterii posesori de abonamente pentru tribuna B (jos) din Sala Sporturilor „Horia Demian” pot ocupa locuri în tribuna A a Sălii Polivalente (sector verde), rândurile 1-3.


Meciul U-Banca Transilvania - Trabzonspor Medikal Park va avea loc marți, 11 noiembrie 2014, ora 18:00, în Sala Polivalentă. Partida contează pentru grupa F a FIBA EuroChallenge.

Ultimele Stiri
abonare newsletter