Sport

Gaz Metan reușește să marcheze de două ori și termină la egalitate cu „U” Cluj

Universitatea Cluj reușește să termine meciul în deplasare la Gaz Metan Mediaș cu scor egal fără să marcheze dar primind un gol în prima repriză.

Meciul de astăzi cu Gaz Metan Mediaș, în care „studenții” au remizat, vine după doar două zile de pauză, asta după ce miercuri Universitatea Cluj a câștigat optimile de finală a Cupei României în fața echipei FC Brașov cu scorul de 3-1.

Chiar dacă George Ogăraru și-a propus ca în meciul cu Gaz Metan să reușească victoria, antrenorul Universității Cluj se mulțumește și cu un scor de egalitate. „Ne bucurăm de victorie și cred că am fi putut să câștigăm meciul pentru că am avut câteva ocazii clare de gol, însă Gaz Metan este o echipă destul de bună. Ne mulțumim cu acest punct și mergem mai departe. Orice punct este important în această cursă, suntem echipe apropiate în clasament și era destul de important să nu pierdem aici. Mă bucur că Mengolo a reușit să înscrie, a confirmat încrederea pe care i-am oferit-o, dar mai mult mă bucură jocul echipei din repriza a doua. Am jucat fotbal, ne-am creat ocazii de gol. Jocul mă bucură și-mi dă încredere pentru ceea ce urmează. Sigur vor veni și victoriile”, a declarat Ogăraru pentru Look TV.


Următorul meci este cu echipa de pe locul trei, Petrolul Ploiești, pe care o vor întâlni acasă într-un meci care va conta pentru etapa a 14-a a Ligii 1. Meciul va avea loc pe Cluj Arena, de la ora 20:30.

Au marcat: Lullaku (39) / Crețu (84, autogol)
Gaz Metan: Buchta - Creţu, Muth, Mujdragic, Buzean - Tahar, Todea (70, Cristea) - Lullaku (80, Roberto Romeo), Curtean (71, Figliomeni), C. Petre - Roman, Antrenor: Cristi Dulca


„U” Cluj: Veselovsky - Ciupe, Ninu, Skvorc, Bambara (80, Kovacs) - Cristocea (60, Paulinho), Raul Costin - Viveiros (66, Mengolo), Ceppelini, Gravenberch - Lemnaru, Antrenor: George Ogăraru

Ultimele Stiri
abonare newsletter