monitorulcj.ro Menu
Sport

CS „U” Cluj - CSM Satu Mare 3-1. Voleibalistele clujence înving categoric acasă

Echipa de volei feminin a clubului Universitatea Cluj a câștigat meciul din runda a patra a Diviziei A1 în fața echipei CSM Satu Mare, scor 3-1 (20-25, 25-16, 25-17, 25-18).

Începutul a fost mai greu, fetele antrenate de Dănuț Ciontoș reușind să intre în ritmul meciul abia în finalul primului set pe care l-au pierdut cu 20-25. În seturile următoare voleibalistele clujence au prins forță și încredere reușind să marcheze și să învingă echipa oaspete în seturile doi, trei și patru cu 25-16, 25-17 și 25-18.

Antrenorul echipei de volei feminin a Universității Cluj, Dănuț Ciontoș a declarat după meciul câștigat în fața echipei CSM Satu Mare că deși fetele au câștigat meciul cu scorul de 3-1, pe viitor speră la victorii mai categorice, chiar cu 3-0. „A fost un meci dificil, văd că ne place să pierdem dacă nu două seturi măcar un set după care să revenim dar totul este bine când se termină cu bine. Sperăm ca pe viitor să scăpăm de meteahna asta de a pierde câte un set și să reușim și victorii cu 3-0. Săptămâna viitoare avem meci la Piatra Neamț unde vom merge să câștigăm și sperăm să se întâmple acest lucru, ar fi prima victorie a noastră în deplasare în acest sezon”, a declarat Dănuț Ciontoș.

Următorul meci al fetelor din Cluj va avea loc sâmbătă, 8 noiembrie, de la ora 18:00, în deplasare pe terenul echipei Unic Piatra Neamţ.