Sport

„U” Cluj va disputa două meciuri în doar patru zile

Meciurile din cadrul Cupei României și din cadrul etapei a 13-a a Ligii 1 pe care le vor disputa „studenții” săptămâna aceasta îi țin pe jucătorii Universității Cluj într-un mini cantonament la Brașov.

Lotul condus de George Ogăraru şi Alfons Groenendjik va disputa mâine, de la ora 20:30, în „optimile” Cupei României „Timişoreana”. Jucătorii Universității Cluj au efectuat astăzi ultimul antrenament la Cluj, înaintea plecării spre oraşul sub Tâmpa. „Alb-negrii” vor rămâne la Braşov şi după partida din Cupa României, urmând ca de acolo să se deplaseze spre Mediaş, acolo unde sâmbătă, de la ora 15:30, vor întâlni pe Gaz Metan, în etapa a 13-a a Ligii 1.

Antrenorul Universității Cluj, George Ogăraru a declarat îniante de meciul de la Brașov că își dorește foarte mult calificarea mai departe în Cupa României. „Cupa României e o competiţie care ne interesează foarte mult. Am spus-o de mai multe ori: tratăm Cupa cu maximă seriozitate şi vrem să avansăm cât mai mult în competiţe. Primul pas trebuie să-l facem miercuri, la Braşov. Îmi doresc mult o calificare”, a spus antrenorul George Ogăraru.


Partida dintre FC Braşov şi „U” Cluj se va juca mâine, de la ora 20:30, şi va fi transmisă în direct de Digisport şi Digisport HD.

14 echipe din Campionatul National Liga 1 vor disputa timp de trei zile meciuri în cadrul „optimilor” de finală ale Cupei României la fotbal.


Potrivit Ligii Profesioniste de Fotbal, programul de disputare al celor opt partide este:
Marți, 28 octombrie
Ora 18.00: CS Mioveni - FC Dinamo (Sport.ro)
Ora 20.30: CSMS Iași - FC Steaua (Pro TV)
Miercuri, 29 octombrie
Ora 16.00: ASA Târgu Mureș - FC Ceahlăul (Digisport)
Ora 18.00: CSU Craiova - FC Viitorul (Sport.ro)
Ora 20.30: FC Brașov - Universitatea Cluj (Digisport)
Joi, 30 octombrie
Ora 16.00: Oțelul - CS Pandurii Târgu Jiu (Digisport)
Ora 18.30: Rapid CFR Suceava - FC Petrolul (Digisport)
Ora 20.30: FC Rapid - CFR Cluj (Sport.ro)

Ultimele Stiri
abonare newsletter