Sport

Miriuță: „Joci, vii și te antrenezi, trebuie să fii și plătit”

Problemele financiare dintre clubul CFR Cluj și jucători se adâncesc, jucătorii ne mai fiind plătiți de peste cinci luni iar patronii clubului doar promit că aceste întârzieri se vor rezolva.

Antrenorul clubului din Gruia, Vasile Miriuță afirmă că i s-a transmis că probabil luna viitoare patronii clubului vor plăti ceva dar acesta spune că doar să mori este sigur. „Din discuțiile pe care le-am avut cu domnul președinte mi s-a transmis că probabil luna viitoare se vor face niște plăți. Știți cum e, sigur este atunci când te duci la doi metri sub pământ, aia e singurul lucru sigur în lumea asta, în rest nimic nu e sigur. Asta este situația la ora actuală”, a spus Miriuță.

El a specificat că aceste probleme trebuie rezolvate până în iarnă pentru că prea mult timp nu-i poate ține pe jucători chiar dacă are o relație specială cu ei. „Neapărat trebuie să rezolvăm aceste probleme pentru că nici eu nu pot să-i țin la infinit pe acești jucători, nici eu nu sunt Mesia, sunt un om și eu, am o relație extraordinară cu ei, sunt niște băieți minunați dar până la urmă ei trebuie să fie plătiți pentru munca pe care o fac”, a declarat antrenorul CFR-ului.


Vasile Miriuță spune că o situație ca cea de la CFR Cluj se întâlnește foarte rar și dacă jucătorii vor continua să facă performanță fără a fi plătiți acest lucru ar deveni un precedent periculos și pentru alte cluburi. „Dacă jucătorii ar juca și face performanță doar de plăcere fără să fie plătiți ar putea fi interpretată și alte cluburi și alți patroni ar putea spune „Uitați la CFR că se poate face performanță și fără bani”. Ceea ce se întâmplă la noi acum este un caz la multe cazuri. Jucătorii și antrenorii trebuie să fie plătiți, de aceea venim dimineață și plecăm seara așa cum veniți și dumneavoastră și bateți în laptopul ăla și scrieți ce trebuie de dimineață până seara. Asta ar trebui să se întâmple și aici pentru că nu se poate face performanță fără să fii plătit”, a spus Miriuță.

Despre meciul de duminică, în deplasare la Concordia Chiajna, antrenorul echipei de pe deal a afirmat că nu va fi un meci greu dar că jucătorii nu trebuie să-și piardă concentrarea. Totodată el a făcut o glumă spunând că dacă echipa din Chiajna sunt pe locul 15 înseamnă că este o echipă bună, după părerea lui. „Știm cu toții că va fi un meci foarte greu, jucăm pe teren sintetic, cu o echipă bună. Părerea mea că dacă sunt pe locul pe care sunt înseamnă că au o echipă bună, cu jucători buni”, a spus Vasile Miriuță.


Meciul de duminică, în deplasare pe terenul sintetic al echipei Concordia Chiajna, se va juca de la ora 15:30 și va conta pentru etapa a 12-a a Ligii 1.

abonare newsletter