Sport

„U” Cluj le pregătește o surpriză suporterilor

Biletele pentru meciul Universitatea Cluj - Viitorul Constanța, de pe Cluj Arena, vor fi puse în vânzare începând de mâine, la casele de la stadion.

Pentru meciul Universitatea Cluj - Viitorul Constanța de sâmbătă oficialii clubului gazdă au pregătit o mică surpriză. Astfel, fiecare al 100-lea cumpărător de bilet la jocul contra FC Viitorul va primi cadou un DVD cu documentarul, „Povestea U”, realizat de către Televiziunea Română.
 
Preţurile pentru meciul cu Viitorul sunt cele cu care v-am obişnuit, după cum urmează:
Peluză - 10 lei
Tribuna a II-a: 20 de lei
Tribuna I: 30 de lei
Zona VIP, etaj 4 - 50 de lei
Zona VIP, etaj 3 - 60 de lei
Zona VIP, etaj 2 - 100 de lei
 
Începând cu acest sezon, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50 la sută reducere, la tribunele I şi II, în sectoarele special amenajate: 2A2, respectiv 2S1. Reducerea este valabilă exclusiv pe baza carnetului de elev/student, vizat la zi, respectiv pe baza cuponului de pensie.
 
Totodată, copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit în sectorul 2M2, de la tribuna a II-a, însoţiţi de un adult. În baza unui act doveditor, copiii vor primi un bilet cu valoare zero de la casa de bilete de la Cluj Arena.
 
Partida dintre „U” şi FC Viitorul va avea loc sâmbătă pe Cluj Arena, de la ora 18:30, şi contează pentru etapa a 12-a a Ligii 1.

Ultimele Stiri
abonare newsletter