Sport

U-BT a învins categoric echipa CSM Oradea, scor 94-60

Echipa de baschet masculin a Universității Cluj - Banca Transilvania a câștigat ușor meciul de duminică în fața echipei CSM Oradea, cu scorul de 94-60 (25-15, 25-12, 24-21, 20-12)

Antrenorul echipei clujene, Dorin Pintea a declarat după meciul disputat pe teren propriu că a rămas mirat de meciul slab făcut de adversară și crede că acest lucru este din cauza că are prea mulți jucători accidentați. „Deoarece Oradea a avut foarte mulți accidentati, nu au reușit să își revină încă. M-am așteptat să fie ceva mai greu, însă astăzi am jucat pentru prima data ca o echipă. Sper să continuăm tot așa. Cred că este doar o întâmplare replica Oradei de astăzi, eu cred că pot să joace mai bine, așa a fost să fie. Am jucat și noi foarte bine, am marcat și de afară și am și patruns, le-a fost foarte greu să ne oprească. Mă bucur foarte mult pentru evolutia lui Curtis, sper să continue tot așa, dacă nu mai bine. Sunt încrezător că are capacitate să joace mult mai bine”, a declarat Dorin Pintea.

Noua achiziție a echipei U-BT, Curtis Millage a făcut un meci foarte bun înscriind nouă puncte. Acesta a declarat după meci că rolul lui în echipă este de a-i așeza pe jucători în teren și că își dorește mai mult pe viitor. „A fost primul meci pentru mine, sunt bucuros că am intrat în teren cu energie, dar este un sezon lung și niciodată nu sunt mulțumit decât la finalul lui. Este un singur meci, sunt bucuros de rezultat, însă atât eu cât și colegii mei vrem mai mult. Fac acest lucru de 12 ani, știu să îi organizez pe băieți, să așez echipa în teren și să dau drumul la minge, asta este treaba mea, asta mi s-a zis să fac și asta am făcut. Va fi un sezon greu, trebuie să tragem tare, să jucăm ca o echipă până la finalul sezonului”, a spus americanul Curtis Millage.


Pentru U-Banca Transilvania au înscris: Hargrove 20 (4 rec., 2 p.d., 1 int.), Lalovic 18 (2 rec.), Mandache 15 (4 rec., 2 p.d., 1 int.), Baciu 12 (5 rec., 1 p.d., 1 int., 1 capac), Millage 9 (1 rec., 4 p.d., 1 int.), Silvasan 8 (4 rec., 7 p.d., 2 int.), Kuti 4 (1 int.), Cuic 3 (3 rec., 2 p.d.), Jucan 2 (7 rec., 1 p.d.), Gheorghe 2, Medvedj 1 (1 rec., 1 p.d., 1 int.), în timp ce pentru CSM Oradea au înscris: Krapic 14, Markovic 12, Pantinc 11 (12 rec.), Dillon 11 (6 rec., 4 p.d.), Popescu 4, Hatten 4, Subotic 4.

Următorul meci pentru echipa U-Banca Transilvania va avea loc vineri, în deplasare la SCM Craiova.


Clasamentul Diviziei A - baschet masculin
1. CSU Asesoft Ploiești 6
2. U-Banca Transilvania 5
3. SCM U Craiova 5
4. BC Mures Tg. Mureș 4
5. Steaua CSM Eximbank 4
6. BCM U Pitești 4
7. BC Timișoara 4
8. CS Gaz Metan Mediaș 4
9. CSM U Oradea 4
10. CSU Atlassib Sibiu 3
11. Universitatea Cluj-Napoca 3
12. CS Energia Tg. Jiu 3
13. BC Timba Timișoara 2

Ultimele Stiri
abonare newsletter