Sport

VOLEI: Clujencele au reușit să întoarcă scorul și să câștige primul meci acasă

Voleibalistele Universității Cluj au câștigat primul meci pe teren propriu de la revenirea în Divizia A împotriva echipei CSM Lugoj, cu scorul de 3-2.

După primele două reprize în care au pierdut seturile cu 22-25 și respectiv 23-25, clujencele antrenate de Dănuț Ciontoș au reușit să se mobilizeze și să întoarcă scorul, acestea învingând echipa oaspete în următoarele trei seturi cu scorul de 25-13, 25-15 și 15-8.

Antrenorul echipei de volei feminin a clubului Univesitatea Cluj, Dănuț Ciontoș a declarat după meci că a fost un meci spectaculos cu răsturnări de situație și că este fericit pentru că jucătoarele antrenate de el s-au mobilizat în a doua parte a meciului și au reușit să învingă. „Ținând cont că după un an de zile este primul meci acasă în Divizia A cred că a fost un meci spectaculos, un meci cu răsturnări de scor, am fost conduși cu 2-0, am început mai greu, dar fetele s-au mobilizat și am reușit să egalăm și să câștigăm. Fetele au jucat exact cum trebuia și prin asta am reușit să anihilăm unele părți bune ale adversarele. Startul a fost unul mai lent, fetele având puține emoții după trecerea din Divizia B în Divizia A și s-au mobilizat puțin mai greu”, a declarat după meci antrenorul echipei de volei feminin, Dănuț Ciontoș.


Următorul meci pentru voleibalistele Universității Cluj va avea lor pe sâmbătă, 25 octombrie, când vor întâlni echipa CSM București.

abonare newsletter