Sport

Ogăraru: „Meciul cu Steaua este unul mai special datorită trecutului”

Antrenorul Universităţii Cluj, George Ogăraru, a recunoscut că va avea un sentiment ciudat la meciul cu Steaua Bucureşti, echipă la care a activat jumătate din întreaga sa carieră de jucător de fotbal.

Tehnicianul clujenilor a subliniat în cadrul unei conferințe de presă că îndelungata sa relaţie cu Steaua, club în care a intrat încă de la nouă ani, nu face mai puţin important faptul că acum reprezintă interesele Universităţii Cluj. „Evident că este un meci mai special datorită trecutului, pe care n-o să mi-l neg niciodată. Într-adevăr este un sentiment ciudat de a te întoarce ca adversar în Ghencea. Dar sunt antrenorul Universităţii Cluj şi aici nu este loc de sentimente. Până la urmă este în joc soarta „U” Cluj şi tot ce mă interesează este să aduc cât mai multe punct eşi cât mai repede în dreptul nostru”, a declarat George Ogăraru.

Fostul sportiv a jucat pentru Steaua Bucureşti timp de doi ani, între 1998 şi 2000, iar apoi încă patru, între 2002 şi 2006.


Antrenorul clujenilor a mai spus că o eventuală victorie cu Steaua Bucureşti va fi exact ca oricare altă victorie. „O să fie aceeaşi bucureie ca şi la meciul precedent, de a câştiga un meci, nu va fi altă bucurie decât cea normală de a aduce o victorie echipei. Depinde cum va fi jocul, dacă vom fi dominaţi şi nu vom reuşi să marcăm poate că ne va mulţumi şi un punct, până la urmă jucăm cu dubla campioană a României, cea care domină campionatul de ani buni şi e o echipă valoroasă. Însă aşa cum am mai spus, pentru a obţine un egal de fiecare dată trebuie să mergi la victorie”, a mai spus antrenorul.


Meciul dintre Steaua București și Universitatea Cluj va avea loc duminică, 19 octombrie, de la ora 21:00, și va fi transmis în direct pe Look TV.

Ultimele Stiri
abonare newsletter