Sport

„U” Cluj a pierdut în deplasare dar a învins acasă

Echipa de baschet masculin a Universităţii Cluj a pierdut primul meci în deplasare, pe terenul formaţiei CSU Atlassib Sibiu, cu scorul de 102 la 66.

Meciul de sâmbătă jucat de baschetbaliștii Universității Cluj în compania CSU Atlassib Sibiu a contat pentru etapa a II-a a Ligii Naţionale de baschet masculin.

Duminică echipa a doua a Universității Cluj a întâlnit echipa rivală din Cluj, Mobitelco 2, în fața căreia a învins cu scorul de 80-76.


Antrenorul echipei clujene, Carmin Popa a declarat după meci că per ansamblu este mulțumit de rezultatul jucătoriilor la Sibiu mai ales că în timpul meciului cei doi pivoți s-au accidentat. „Echipa s-a purtat bine până în momentul în care s-au accidentat cei doi pivoţi, Alin Borşa şi Octavian Crainic. La echipă au jucat şi cei doi străini din lot care sunt deja legitimaţi, Vasiliev Kiosev şi Brian Burrel (fost jucător al formaţiei CSS Giurgiu), care au făcut un joc bun, iar aici aş dori să îl menţionez şi pe Nicu Foalea, care a fost unul dintre principalii marcatori. După meciul de la Sibiu ne-am întors repede la Cluj deoarece duminică, echipa a doua a avut meci cu Mobitelco 2, unde am folosit patru jucători de la prima echipă. Cu toate că oboseala şi-a spus cuvântul, am reuşit sa câştigăm meciul cu Mobitelco 2 la 4 puncte, scor 80-76”, a declarat antrenorul secţiei de baschet masculin, Carmin Popa.

În următoarea etapă a Ligii Naţionale, „U” Cluj va primi vizita echipei Steaua CSM Eximbank, iar în Liga I  echipa a doua va primi vizita formaţiei CSM VSKC Miercurea Ciuc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter