Sport

Campania „Orice campion are un început” ajunge la Cluj-Napoca

Victor Hănescu se ține de promisiune și continuă să sprijine tenisul în rândul juniorilor din toată țara. După trei ediții de succes, realizate la Curtea de Argeș, București și Craiova, campania „Orice campion are un început” va ajunge, pe 29 septembrie, la Cluj-Napoca.

Pentru a susține dezvoltarea tenisului pentru juniori, Victor Hănescu a lansat în 2013 campania „Orice campion are un început”, ce vizează sprijinirea a mii de elevi și juniori din toată țara. După seria celor trei evenimente, câteva sute de juniori au avut ocazia să-l cunoască îndeaproape pe Victor Hănescu și să primească de la acesta echipamente sportive care să îi ajute în dezvoltarea unei cariere în sport.

Ediția 2014 de la Cluj-Napoca va avea loc pe 29 septembrie la Winners Tennis Club din Parcul Rozelor, începând cu ora 16,00. La acest eveniment, Hănescu va fi așteptat de peste 200 de juniori de toate vârstele.


Prin campania „Orice campion are un început”, dar și prin proiectul „Dream Young Team”, Victor Hănescu își dorește să pregătească sportivii ca pe niște viitori campioni și să îi ajute pe aceștia spre o carieră profesionistă în tenisul mondial. „Vreau să ajut pasionații sportului alb să aibă șansa de a face performanță la cel mai înalt nivel. Campania 'Orice campion are un început' a ajuns la cea de-a patra ediție și iată că de la un eveniment la altul tot mai mulți juniori ni se alătură. În doi ani, am reușit cu ajutorul sponsorilor, cărora le mulțumesc, să generăm o mișcare la nivel național care oferă un punct de plecare pentru viitorii campioni ai României. Când văd atâta dorință de afirmare și talent în fiecare colț al țării, sunt convins că România are viitor în tenisul mondial. Sunt entuziasmat de eforturile care se fac la nivel local și vom continua caravana și în alte localități, unde vom spijini copiii aflați la început de drum în tenis”, a declarat Victor Hănescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter