Sport

Cei mai buni culturiști din țară concurează duminică la Cluj-Napoca

Un nou eveniment sportiv de talie naţională va avea loc în acest weekend, la Cluj-Napoca, pentru a celebra cei 95 de ani de existenţă a clubului Universitatea Cluj.

Peste 100 de sortivi cuturiști vor concura la „Campionatele Naţionale seniori și senioare, la Culturism, Bikini Fitness şi Woman Physique” care se vor desfăşura, duminică, 28 septembrie, la Casa de Cultura a Studenţilor, începând cu ora 10:00.

Președintele Federației Române de Culturism și Fitness, Gabriel Toncean a declarat că evenimentul de duminică să reușească să promoveze acest sport și să atragă tinerii către sălile de sport. „Mă bucur nespus că această ediţie a Campionatelor Naţionale de Culturism şi Fitness se va desfăşura la Cluj, punctând astfel cei 95 de ani de existenţă a clubului universitar. Țin să le multumesc în mod special organizatorilor, care au făcut eforturi considerabile pentru organizarea acestui concurs, şi am toată încederea în ei. Sper ca evenimentul de duminică va reuşi să promoveze acest sport cât mai bine şi să atragă în sălile de culturism cât mai mulți tineri”, a declarat profesorul Gabriel Toncean, președinte FRCF.


Evenimentul reunește  câștigătorii  celor  4  faze  zonale  de  la  nivel  național și  este  organizat  de către Federația Română de Culturism și Fitness, în parteneriat cu CS ”U” Cluj.

Pe scenă vor urca cei mai buni 96 de sportivi, reprezentând 34 de cluburi, dar şi sportivii medaliaţi la competiţiile internaţionale.
Organizatorii  se  asteaptă  la  un  număr considerabil de spectatori, iubitori ai culturismului, mai ales că valoarea sportivă a concurenților, dar și a invitaților este ridicată, iar intrarea este liberă.


Categoriile la care vor participa sunt: 1. Culturism Masculin: 65 kg, 70 kg, 75 kg, 80 kg, 85 kg, 90 kg, 95 kg, 100 kg, +100 kg; 2. Women Physique: 163 cm, +163 cm; 3. Bikini Fitness: 160 cm, 163 cm, 166 cm, 169 cm, 172 cm, +172 cm; 4. Perechi categoria Open.

Ultimele Stiri
abonare newsletter