Sport

Surpriză pe stadionul Cluj Arena, Mihai Neșu va asista alături de familie la primul meci acasă cu George Ogăraru pe banca tehnică

Antrenorul Universității Cluj, George Ogăraru își propune o primă victorie pe banca tehnică a echipei clujene asta deși noua mutare a echipei craiovene îi dă fiori.

George Ogăraru a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că meciul de luni este unul important, un meci greu și crede că echipa craioveană va încerca un meci defensiv. „Meciul cu CS U Craiova este cel mai important pentru că este următorul meci și ne-am propus o victorie. Nu va fi un meci ușor odată cu venirea noului staff la CS U. Mă aștept la un meci greu iar după ceea ce am văzut la ultimul meci nu cred că va fi foarte ofensiv”, a spus Ogăraru.

Mutarea Universității Craiova cu Sorin Cârțu și Emil Săndoi va face ca echipa oaspete să încerce o victorie, crede George Ogăraru. „Cred că experința domnului Cârțu și domnului Sandu în fotbal nu are cum să treacă fără schimbe jocul echipei. Tactica am observat-o, a venit și rezultatul. Nu a fost un meci foarte frumos însă ceea ce și-au propus cred că și-au atins scopul”, a declarat antrenorul „U” Cluj.


Bucurie în vestiare

Întalnirea jucătorilor cu Mihai Neșu a fost una emoționantă, spune Ogăraru, care declară că video-analistul a intrat pe teren și în vestiar alături de jucători iar seara a petrecut-o împreună cu familiile echipei Universitatea. „Pentru jucători a fost ceva extraordinar. Ieri a venit la Arenă, când am avut al doilea antrenament a intrat alături de ei în sală, le-a vorbit puțin, apoi seara am petrecut-o împreună, am ieșit cu toți cu familiile la masă și acum este parte din familia noastră, a echipei. A fost și pentru el o mare bucurie să fie aproape de teren, din nou în echipă în vestiar și am simțit acest lucru în ochii lui”, a afirmat Ogăraru.

Mihai Neșu va asista la meci

Antrenorul „U” Cluj speră să vină cât mai mulți suporteri pe stadion, nu doar pentru al vedea pe Neșu ci și pentru jocul echipei. „Mă aștept să vină cât mai mulți oameni la Cluj pentru a-și susține echipa, nu neapărat pentru Neșu, ar fi foarte bine dacă ar veni și pentru el. Cred că sunt motive pentru familia Neșu care are un trecut aici la „U”, însă cred că rezultatele și jocul echipei vor aduce suporterii  la stadion. Jucătorii suferă că nu au fanii alături de ei”, a spus George Ogăraru.


La meciul de luni, de la ora 21:00, de pe Cluj Arena, împotriva echipei CS U Craiova va asista pe stadion și familia Neșu.

abonare newsletter