Sport

Angajații, invitați să alerge la Crosul Companiilor 2014

În luna septembrie se dă startul la Crosul Companiilor, organizat de Runners Club în patru oraşe din ţară: Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Oradea şi Braşov. Aflat la cea de-a patra ediţie, Crosul Companiilor 2014 este o competiţie cu specific organizaţional, dedicată exclusiv angajaţilor.

În Cluj-Napoca, angajaţii aleargă din nou la Crosul Companiilor, dumincă, 21 septembrie 2014. Startul se va da la orele 10:00 în Piaţa Unirii. Alergătorii, înscrişi la probele individual sau pe echipe, vor urma traseul Piaţa Unirii (Sud) - Str. Eroilor - Str. Baba Novac - Str. Iuliu Maniu - Piaţa Unirii (Est) - Piaţa Unirii (Sud) - Str. Napoca - Piaţa Unirii. Traseul se va parcurge de 3 ori, iar distanţa totală masoară 5 km.

Alergarea va fi punctul maxim de interes pentru participanţi, dar pe lângă competiţia în sine, momentele de socializare între angajaţii diferitelor companii îşi au rostul lor în crearea de legături şi punţi de comunicare. „Prin acest eveniment promovăm alergarea şi valorile sportului în rândul angajaţilor companiilor, considerând  practicarea alergării ca una dintre cele mai sănătoase şi mai accesibile alternative pentru a echilibra stilul de viaţă sedentar al  muncii la birou. În acelaşi timp, Crosul Companiilor este un spectacol al alergării care oferă participanţilor o inedită experienţă de socializare şi sportivă”, a declarat Horaţiu Morar, fondator al Asociaţiei Runners Club, organizator.


Pentru ca toată lumea să se simtă bine, o serie de surprize vor contribui la transformarea evenimentului sportiv într-un veritabil show. Reprizele muzicale oferite de Bigtime Production si Școala de muzică The Beat, dar si concertul susţinut de VERDE, vor îmbogăţi şi electriza atmosfera. „Echipa VERDE s-a înscris la Crosul Companiilor. Alergăm, apoi cântăm, pentru că atmosfera dinamică a showului sportiv se potriveşte perfect cu muzica green-fresh. Cine vrea să fie VERDE, aleargă la Crosul Companiilor şi cântă cu noi! Vom canta noul album, intitulat „Splendid” care e în ton cu spiritul competiţiei”, spune Patriciu Pop, Verde.

Sesiunea de încălzire va fi condusă de partenerul evenimentului, Club Moving. Pe un fundal muzical antrenant, fetele vor executa demonstrativ mişcările de fitness în faţa participanţilor la cros, iar aceştia vor lucra concomitent cu ele. Va fi o încălzire de grup, dinamică, veselă, care va pregăti concurenţii pentru alergare în modul cel mai plăcut.


Yellow Store va organiza pentru spectatorii pasionaţi un workshop de fotografie în cadrul căruia se vor prezenta modalităţi de utilizare a aparatelor şi obiectivelor  în fotografia sportivă. Tema workshop-ului este legată de Campania „Fotografiază Crosul Companiilor” , participanții la concurs fiind subiectele principale ale fotografilor. Se va organiza si un concurs foto cu pozele realizate in cadrul evenimentului, iar organizatorii vor premia concurentul cu cea mai buna fotografie.
Workshop-ul va fi susţinut de Groza Marius si Cristea Silviu., duminică, 21 septembrie, cu începere de la orele 9:00.

Yellow Store demarează şi campania „Fotografiază Crosul Companiilor”, la care va premia cea mai bună fotografie înscrisă în concurs, făcută cu telefonul sau cu aparatul de fotografiat în timpul competiţiei de alergare şi postată pe pagina de facebook Yellow Store,  tot aici se găsesc şi detaliile privind regulamentul concursului.


Revista Bulevard oferă un premiu special celei mai creative echipe care alearga la Crosul Companiilor. Asadar un premiu special oferit unei companii care promoveaza spiritul de echipa, fair play-ul si competivitatea.

Festivităţile de premiere vor avea loc în Piaţa Unirii şi vor fi însoţite ca întotdeauna de emoţii şi trăiri intense, de poze şi felicitări, de acea bucurie împărtăşită după concurs de concurenţi şi de susţinătorii lor. Iar acestea nu se vor termina aici, ci vor continua pe web, pe bloguri, pe facebook.


Toţi cei înscrişi la Cros primesc automat dreptul de a participa gratuit la Tombola „Alerg de placere”, la care sponsorii şi organizatorii au pregătit frumoase premii-surpriză, deci şi mai multe premii!

Ultimele Stiri
abonare newsletter