Sport

„U” Cluj - Steaua 26-18. Clujenii se clasează pe locul cinci la finalul ligii

Universitatea Cluj a reușit să se impună în fața rugbyștilor de la Steaua București cu scorul de 26:18 în ultimul meci din Superligă, ediția 2014.

Pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațeganu” din Cluj-Napoca, Universitatea Cluj a reușit victoria în fața echipei Steaua București, cu scorul de 26-18, acesta fiind ultimul meci al campionatului.

Echipa Universității formată din Boar Romulus, Gheța Daniel Dănuț, Vasiliu Silviu, Diaconu Andrei, Rus Nicolae, Murgoci Cristian, Rotar Vlad, Curcă Claudiu, Podea Ionel Cristian, Dimofte Tiberiu Ionuț, Moala Leimoni, Nistor Andrei, Roșu Valentin Constantin, MC Grath Van Wyk, Ignea Nicu Dan, Sălăgean Bogdan Vasile, Petucher Paul, Manolachi Nicu, Dordevic Ștefan, Mazăre Ionuț, Mazăre Adrian, Paraschiv Vasile, Dinu Alin au reușit să se claseze la finalul SuperLigii Naționale de rugby pe locul 5, un rezultat cu o treaptă mai jos de obiectivul echipei.


Jucătorii Universității au înscris un eseu, două transformări, patru lovituri de pedeapsă și un eseu de penalizare. Omul meciului a fost declarat Ignea Nicu Dan.

„U” Cluj va juca în fața sferturilor de finală cu RCM Timișoara sau Știința Baia Mare.


Clasament final Superliga 2014:
1. CSM Ştiinţa Baia Mare
2. Farul Constanţa
3. RCMU Timişoara
4. Dinamo București
5. Universitatea Cluj
6. CSA Steaua București
7. CSM Olimpia Bucureşti (baraj pentru rămînere/retrogradare, adversară RC Bîrlad/Poli Iaşi)

Ultimele Stiri
abonare newsletter