Sport

Mircea Lucescu: „Sper să lăsați copiii și femeile să intre gratis”

Venit pentru cele două meciuri amicale pe care le dispută la Cluj, antrenorul echipei ucrainiene Șahtior Donețk, Mircea Lucescu a recomandat organizatorilor ca pe stadionul Cluj Arena să intre copiii și femeile gratis pe stadion.

Mircea Lucescu, Vlad Munteanu și Radu Rațiu Mircea Lucescu, Vlad Munteanu și Radu Rațiu

La conferința de presă organizată în preziua meciului amical dintre Universitatea Cluj și Șahtior Donețk, Mircea Lucescu s-a arătat plăcut surprins de stadionul nou construit și de sala polivalentă care va fi dată în folosință în curând. „Se vede că Clujul este un oraș sportiv important pentru că și stadionul, și Sala Sporturilor înseamnă foarte mult. Performanță nu se poate face fără o structură adecvată. Mi-aș fi dorit ca același lucru să se întâmple și la Timișoara, și la Iași”, a spus antrenorul Șahtiorului.

El a recomandat organizatorilor să lase mâine întrarea copiiilor și a femeilor gratuită la meciul dintre cele două echipe motivând că acest meci ar trebui să fie o activitate familială. „Sper să lăsați copiii gratis, și femeile ar trebui să le lăsați să intre gratis pentru că totuși este un meci amical și aș vrea să faceți din acest amical o activitate familială”, a subliniat Mircea Lucescu.


După conferință Mircea Lucescu, împreună cu administratorul „U” Cluj, Vlad Munteanu au plecat să viziteze Salina Turda.

Meciul amical dintre Universitatea Cluj și Șahtior Donețk va avea loc duminică, de la ora 17:30, pe stadionul Cluj Arena.

Ultimele Stiri
abonare newsletter