Sport

Mircea Lucescu la Cluj: „Îmi amintesc un stadion plin tot timpul”

Echipa Șahtior Donețk condusă de Mircea Lucescu a aterizat astăzi pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca iar deseară, de la ora 19:00, și duminică, de la ora 17:30, vor juca amical împotriva echipelor CFR și Universitatea.

La aterizare Lucescu a rememorat vizitele la Cluj și a declarat că își aduce aminte de stadioanele pline de suporteri. „Întotdeauna m-am simţit bine la Cluj, indiferent cu cine am venit. Că a fost Dinamo, Rapid sau echipa naţională. Îmi amintesc un stadion plin tot timpul, suporterii extrem de spectaculoşi, am auzit că au devenit mai agresivi între timp. Aveam nevoie de acest jocuri în pauză, brazilienii noştri au rămas la echipă, n-au mai plecat, iar ucrainenii sunt la naţională”, a declarat Lucescu.

Proaspăt premiat alături de Sir Alex Feguson și Mourinho pentru peste 100 de meciuri pe banca tehnică, Mircea Lucescu a recunoscut că este printre puținii care au ajuns la această performanță. „A fost plăcut şi prin faptul că au fost premiaţi şi antrenorii care au peste 100 de meciuri în Champions League: Sir Alex Feguson, Mourinho, Benitez şi cu mine. Înainte au mai fost Arsene Wenger şi Ancelotti. Cu peste 100 meciuri în Liga Campionilor. Am strâns 116 partide în Champions şi vreo 180 în cupele europene. Nu ştiu dacă mai sunt mulţi”, a spus antrenorul Șahtiorului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter