Sport

Pițurcă: „Șansele ca eu să plec sunt sub unu la sută”

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că şansele de a pleca de la naţionala României la o echipă din Golf, după meciul cu Grecia, din preliminariile Euro-2016, sunt sub unu la sută.

Zvonurile de zilele trecute apărute în presă ca urmare a anunțului făcut pe contul de twitter de către gruparea Ittihad Jeddah din Arabia Saudită sunt infirmate de către selecționerul român.
„Şansele ca eu să plec acum sau după meciul cu Grecia la o echipă dn Golf sunt sub unu la sută. Nu e nimic serios, nu am vorbit cu niciun oficial de la niciun club. Sunt doar speculaţii tot ce a apărut. M-a sunat de trei patru ori un domn din România şi atât”, a declarat Piţurcă.
Întrebat dacă este tentat de o astfel de ofertă, Piţurcă a răspuns: „Depinde. Acum vorbim despre pielea ursului din pădure”.
El a mai spus că jucătorii au glumit pe seama lui, în legătură cu această ofertă: „Am glumit cu băieţii. Sau ei cu mine. Mi-au zis: «Bravo, nea Piţi, mergeţi pe blat aşa»”.
Presa sportivă a vehiculat că selecţionerul Victor Piţurcă ar urma să preia, după meciul cu Grecia, echipa saudită Al Ittihad.
Echipa naţională a României va debuta, duminică, 7 septembrie, de la ora 21.45, în preliminariile Campionatului European din 2016, urmând să întâlnească selecţionata Greciei, pe stadionul Karaiskakis

Ultimele Stiri
abonare newsletter