Sport

Pițurcă și-a convocat echipa. Tricolorii se întâlnesc luni la Mogoșoaia

Echipa națională de fotbal se va reuni luni, 1 septembrie, pentru a stabili detaliile tehnice înainte de primul meci al tricolorilor din premliminariile Campionatului European de fotbal 20016.

Potrivit site-ul oficial al Federației Române de Fotbal, selecționerul Victor Pițurcă și-a convocat jucătorii la ora 13,00.
Selecționerul va susține o conferință de presă de la ora 12,30. Antrenamentul de la ora 18,00, programat tot la Mogoșoaia, va fi deschis în întregime reprezentanților mass-media.
Jucătorii români care activează la cluburi din străinătate vor fi anunțați pe 29 august, urmând ca lotul complet sa fie publicat pe site-ul www.frf.ro duminică, 31 august.
Delegația României va pleca de pe Aeroportul Otopeni pe 5 septembrie, ora 17,30, urmând să ajungă la Atena la ora 19,10.
Antrenamentul oficial al României va avea loc pe 6 septembrie, de la ora 11,30, pe arena Karaiskakis, acesta urmând a fi deschis presei pentru primele 15 minute. La finalul ședinței de pregătire este organizată o conferință de presă la care vor participa selecționerul Victor Pițurcă și căpitanul echipei naționale.
Revenirea în țară a delegației României este prevăzută pe 8 septembrie, la ora 14,10.

Ultimele Stiri
abonare newsletter